Waarom LED koplampen

- Sep 21, 2017-

Vanuit een praktische oogpunt; ze zijn ultra-heldere en theoretisch een zeer lange tijd zal duren. Hij(zij) ook minder stroom dan een typische halogeen lamp; onze H4-kit wordt geadverteerd bij het consumeren van 1.4 versterkers in tegenstelling tot 5 ampère opgezogen door een halogeen lamp.

Aan de ene kant; Wie geeft, uw auto is duidelijk ontworpen voor met wat uw fabriek tekenen koplampen had. Anderzijds dit aantal fiscale uit uw elektrische installatie kost en misschien help uw batterij langer mee. Vooral als u gebruik maakt van extra accessoires zoals een koelkast of een disco bal of een bitchin'autostereo-installatie.

LED-koplampen gooien zeer intens licht met zeer weinig tekenen op het elektrische systeem van uw auto. Nu dat ze omlaag naar de aftermarket druppelen bent, kunt u een eenvoudige plug-in "LED Ombouwset" die rechtstreeks swaps uw halogeen lampen kopen. We installeerden een set om te zien of die eigenlijk een goed idee.

blob.pngOnze trouwe typische oude auto is een 1996 Toyota 4Runner, die gebruik maakt van veel voorkomende "H4" formaat halogeen koplamp bollen. Het heeft ook de wijdopen ogen van een anime dier voor lichte behuizing, die ons een goede indicatie geven moeten van hoe de LEDs van een vooraf LED auto weerspiegelende bits gebruiken.

Intensiteit van de helderheid is één ding, maar om echt toss licht weg naar beneden de weg zal uw LED moet het stuiteren door middel van uw voorraad koplamp behuizing net zo goed als een halogeen.

Om te zien waarom die misschien een zorg zijn, neem enkel een blik bij de LED-eenheid zelf.

       卤素灯.jpg        A1-03.jpg

Terwijl een halogeen lamp inherent omnidirectionele is, punten de enige project LEDs van die kleine beetje (dioden.) De eenheden in onze kit hebben vier kleine diodes per stuk, die stijgen van extreem helder op de instelling van de laag-balk naar het netvlies-nareiniging op de Verstraler instelling.