Top 10 LED-chips die u moet overwegen voor uw LED-verlichtingsarmatuur

- May 11, 2018-

Top 10 LED-chips die u zou moeten overwegen voor uw LED-verlichtingsarmatuur

De LED-verlichtingsindustrie groeit elke dag. Als reactie op die enorme verandering in de verlichtingsindustrie, hebben duizenden verlichtingsfabrikanten hun productielijnen verlegd om producten met hoog rendement voor ledverlichting te produceren, omdat de concurrentie elke dag moeilijker wordt dan de dag ervoor, alle verlichtingsfabrikanten die de best geleide verlichting willen aanbieden product met de laagst mogelijke kosten.

Bij het ontwerpen en produceren van een LED-verlichtingsarmatuur staat het selecteren van de best-LED-chip en de best geleide driver bovenaan de ontwerperslijst. In dit artikel zullen we ons richten op de top 10 LED-chipfabrikanten / -merken die elke verlichtingsfabrikant in overweging moet nemen wanneer zij hun productcomponent kiezen. Een van de belangrijkste factoren is de selectie van het merk LED-chip. Er zijn honderden LED-chipfabrikanten in de wereld die LED-chips van verlichtingsklasse aanbieden die een hoge lichtstroom, helderheid, kleurtemperatuur en levensduur bieden die nodig zijn voor algemene verlichting voor algemene verlichtingstoepassingen, zoals rijwegen, parkeerlichten en toepassingen voor gerichte verlichting binnenshuis.

Hieronder staan 's werelds top 10 LED-chips die u kunt gebruiken in uw LED-armaturen.

1. CREE

CREE wordt in de VS geproduceerd en is een van de leidende LED-chipmerken ter wereld met SMD LED-chips, variërend van 0,1 W tot 5 W en COB van 5 W tot 200 W. CREE-fabricage-LED's voor bijna alle soorten lampen, of het nu een gloeilamp of een 1000W-schijnwerper is. CREE high power LED's zijn uiterst efficiënt, met een lichtrendement tot 200 Lm / W. Het meest gebruik van CREE LED's is hun technische ondersteuning en tools die beschikbaar zijn op hun website. CREE Product Characterization Tool (PCB) vertelt u bijvoorbeeld hoeveel de lichtopbrengst van LED is wanneer deze op een bepaalde stroom wordt gebruikt.

image001.png

CREE Product Characterization Tool (PCB)

2. NICHIA

NICHIA is een Japans LED-merk en biedt een breed scala aan SMD-LED's voor algemene verlichtingstoepassingen met een hoge kleurweergave-index, lange levensduur en hoge lumenefficiëntie. NICHIA onderzoek ontwerp van LED-chips, de fabricage en markten LED over de hele wereld gebruikt in alle soorten verlichtingstoepassingen.

3. Toyoda Gosei

De Japanse fabrikant is een van de best-LED-chipsfabrikanten als het gaat om de kwaliteit van het licht. Omdat Toyoda Gosei dezelfde fosfor gebruikte als Niticha, kunnen ze een superieure lichtkwaliteit leveren. De nieuwste innovatie van Toyoda Gosei is de ontwikkeling van LED's met licht dat natuurlijk zonlicht reproduceert op basis van eigen technologie die afkomstig is van het mengen van rode, blauwe en groene fosfor. Deze nieuwe technologie bewees een nieuw niveau van een comfortabele omgeving voor de mens en met de hoogste CRI kunnen mensen kleuren zien als in zonlicht. Deze nieuwe technologie past perfect in veel verlichtingstoepassingen, zoals modewinkels, kunst en musea, en inspectieprocessen.

4. OSRAM

OSRAM is gevestigd in Duitsland en is een van de leidende LED-chipfabrikanten ter wereld. OSRAM is ook de grootste opto-elektronische halfgeleiderfabrikant ter wereld na Nichia. OSRAM biedt een breed scala aan LED's voor de auto-industrie; Audi gebruikt bijvoorbeeld OSRAM-LED's in de koplampen van een nieuw Audi A8-model. Voor algemene verlichting heeft OSRAM bijna alle soorten SMD-LED's van 0,1 W tot 5 W, in alle dimensiepakketten, dat wil zeggen 3030, 5050, 5630, 2835 en andere. De OSRAM-website heeft ook een apart gedeelte met Tools en services, dat verschillende tools en calculators bevat die ontwerpers kunnen helpen bij het kiezen van het beste SMD-product voor hun armatuur om de beste resultaten te bereiken. RTD gebruikt osram-chips voor 7 inch led-lampen van Harley Davidson.

image002.jpg

 

5. Lumileds (Philips)

Lumileds is een van de meest verkochte LED-chipmerken ter wereld. Philips-verlichting met Lumiled bij de vervaardiging van de meeste van hun verlichtingsproducten. Lumiled lanceert nieuwe 2835 LED die 170lm / W bereikt. Alle LED-verlichtingsproducten van Philips maken gebruik van de Lumiled-chip en zijn daarmee een van de meest verkochte LED-chipmerken. Het is een uitstekende keuze voor LED-binnenverlichting. Lumiled was een joint venture tussen Agilent Technologies en Philips Lighting, maar Later Philips nam het bedrijf over en nu is het bekend als Philips Lumileds Lighting Company. We gebruiken Philips op onze 7 inch led-koplampen van Harley Davidson met dagrijlicht.

image004.jpg

6. Seoul Semiconductor

De Zuid-Koreaanse ledfabrikant Seoul Semiconductor ontwikkelt LED-chips voor algemene verlichting, autoverlichting en tegenlicht. Seoul Semiconductor is de vierde grootste LED-fabrikant ter wereld. Met een breed scala aan LED's zijn hun LED's zeer kosteneffectief, hoog rendement en een lange levensduur. Seoul Semiconductor ontwikkelde 's werelds eerste AC-aangedreven LED met hoog voltage.

7. LG Innotek

LG Innotek komt uit Zuid-Korea en is een van de beste fabrikanten van LED-chips. LG Innotek is ook een OEM-leverancier voor SMD-chips voor fabrikanten zoals Philips en Tridonic, die het kwaliteitsniveau en de geavanceerde technologie van het Koreaanse merk weerspiegelen. Hun productportfolio bevat een breed scala van zowel SMD- als COB led-chips. Daarnaast produceert Innotek LED-verlichtingsmodule-engine voor binnentoepassingen, zoals kantoren en winkels, en buitenmodules voor straat- en floodlight-verlichting

8. Edison Opto

Een van de wereldwijd leidende high-power LED-chipfabrikanten. Van Taiwan omvat het assortiment van Edison Opto SMD LED-chips in alle pakketten, dwz 3030, 2835, 5050, 5630 enz. En krachtige SMD LED-chips in 3535-verpakking. Edison produceert ook COB voor toepassingen met hoog vermogen tot 200W. De belangrijkste producten van Edison zijn een hoogvermogen LED-chip die wordt gebruikt in verlichtingsapparatuur, zoals binnenverlichting, bijv. Lampen, down lights, paneelverlichting enz., Speciale verlichting en buitenverlichting, bijv. Straatverlichtingstoepassingen. Edison produceert ook individuele LED's voor auto-applicaties.

9. EPISTAR

EPISTAR is een wafelfabrikant; verschillende bedrijven kopen wafers die voor LED-productie gebruiken. U kunt verschillende Epistar-leds vinden die op de markt verkrijgbaar zijn bij verschillende leveranciers / fabrikanten. Epistar LED-chips is een goede betaalbare selectie voor binnenverlichtingstoepassingen, bijv. LED-lampen, LED-downlights enz., Terwijl de meeste COB-chips worden gebruikt in buitentoepassingen bijv. schijnwerpers, straatverlichting, tunnellichten, etc. Epistar LED-chips zijn verkrijgbaar in alle reguliere afmetingen en pakketten, namelijk 3535, 5050, 5630 en de meest gebruikte 2835.

10. San'an Optoelectronics

San'an is gevestigd in China en is het leidende en meest verkochte LED-chipmerk in China. De meeste van de in China geproduceerde LED-verlichtingsproducten gebruiken San'an Chips in hen. San'an produceert LED-chips van alle pakketten die kunnen worden gebruikt in binnen-, buiten- en alle algemene verlichtingstoepassingen.

image006.png

 

Boven A1 van Rayton.