Top 10 voordelen van LED-koplampen

- Oct 06, 2017-

新闻主图.jpg

LED koplampen zijn op de stijging, en autorijden commentatoren verwachten dat meer voertuigen LEDs in de toekomst, zal de sport als fabrikanten en auto eigenaren alike trend uit de buurt van goedkoper, minder energiezuinige lampen. Er zijn tientallen redenen om te overstappen naar LED-koplampen voor een betere ervaring van autorijden, en gezien de steeds toegankelijker kosten van deze keer-dure koplampen, het wordt steeds meer betaalbaar voor mensen om te upgraden.

Als u denkt over het maken van de overstap naar LED-koplampen, hier is een run-down van de top 10 redenen waarom mensen kiezen om te upgraden, en de voordelen die u kunt profiteren van, gewoon door over te schakelen uit uw oude koplampen voor een LED koplampen kit.

Eenvoudig te installeren

LED-koplampen-kits zijn eenvoudig te installeren en u hoeft niet te worden een monteur of hebben geen specifieke technische vaardigheden te installeren op uw eigen auto. Het is in feite, kunnen worden uitgerust met koplampen met minimale hulpmiddelen en ongeveer 30-60 minuten van uw tijd, besparen op de kosten van de arbeid op het krijgen van uw koplampen uitgerust. Of, als je niet het gevoel er alle vertrouwen in deze zelf te installeren, kunt u ook uw kit naar elke monteur, die zal kunnen passen dit tegen lage kosten nemen. Alle onze kits voorzien van volledige installatie-instructies ook begeleiden u door de stapsgewijze proces voor het installeren van uw koplampen.

Gemakkelijk te onderhouden

In tegenstelling tot halogeen lampen, die moeten worden van tijd tot tijd vervangen en zijn geschikt voor een periode van ongeveer 5000 uur autorijden, LED koplampen zijn vaste toestand en dus van blijvende voor vele jaren van autorijden. LED-koplampen kunnen eindelijk 50% solide gebruik, voor maximaal 22 jaar - een levensduur in autorijden. Door over te schakelen naar LED's nu, maakt u een investering in uw koplampen in de toekomst opslaan in lopende onderdelen en onderhoudskosten dankzij hun langdurige levensduur. Als je de kosten rechtstreeks vergelijkt, werken LED koplampen goedkoper op de lange termijn.

Geen behoefte om te vervangen van lampen

Natuurlijk, is niet ter vervanging van uw koplampen of bollen op zich een voordeel, bespaart u de moeite van het schakelen uit uw koplampen op een regelmatige basis. Dit betekent dat er geen behoefte voor onderhoud aan uw koplampen, of voor periodieke opknapbeurt als een lamp blaast. Dit bespaart tijd en gedoe over het proces van vervanging, zodat u niet hoeft te schakelen van uw lampen elk jaar of zo - en niet te vergeten het opslaan van extra kosten.

Meer efficiënte verlichting

In termen van de verlichting LED koplampen produceren, wordt deze gemaakt met een aanzienlijk hoger rendement dan met halogeen lampen. Overwegende dat halogeen lampen afvalstoffen 80% van hun energie (door het genereren van warmtebronnen als een bijproduct van het creëren van de gloeiende licht), converteren LED-lampjes 80% van de energie die zij gebruiken direct licht, slechts 20% in het proces - aanzienlijk efficiënter te verspillen. Dit betekent dat u kunt profiteren van sterkere verlichting, met een mindere belasting op uw Dynamo.

Meer slijtvast

De gemiddelde LED-licht kan continu worden gebruikt voor 11 jaar, of 22 jaar bij de activering van 50%. Die worden vergeleken met slechts 5000 uur voor een typische halogeen koplamp, die ook meer gevoelig voor storing in de loop van hun leven, vanwege hun bewegende delen. LED koplampen zijn dus aanzienlijk meer slijtvast en langdurige dan traditionele halogenen, die nog steeds een belangrijk onderdeel van hun beroep.

Goedkoper om te opereren

Omdat LED koplampen aanzienlijk efficiënter zijn, zijn ze goedkoper te bedienen. Verder, omdat u alleen zo vaak wellicht als u uw auto LED koplampen vervangen, zijn ze aanzienlijk goedkoper te kopen en te onderhouden gedurende de totale levenscyclus van uw koplampen. Dit vertegenwoordigt verschillende kostenbesparingen over halogeen lampen, welke fabrikanten gebruiken omdat hun eerste component kosten lager dan met LED-koplampen is. Dus zowel als begunstigde van meer effectieve verlichting op de weg te gaan, kunt u ook geld besparen in het koopje.

Lichaamsbouw kwaliteit

Onze solid-state LED koplamp kits zijn gebouwd om de veeleisende normen, garanderen dat zij hun volledige potentieel kunnen realiseren over langdurig gebruik. Met geen bewegende delen, zoals bij traditionele lampen, bent u waarschijnlijk veel minder nodig om over te schakelen uit uw koplampen in de loop van hun levenscyclus. Onze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden vervaardigd naar de laatste, dus wanneer u in uw LEDs overschakelt, u kunt gerust in de kwaliteit van uw koplampen.

Veiliger gebruik

Overweeg een nachtelijke drijvende scenario, of mistig wegomstandigheden. In plaats van een zwakke weerspiegelt de gele halogeenlicht die slechts een paar voeten verlicht direct vooruit, of zelfs tegen de dichte mist, LEDs produceren een veel meer indringende, verhelderend wit licht. Dit resulteert in het genereren van duidelijker voorwaarden vooruit, terwijl waardoor het veel makkelijker te zien in de mist en andere slechte zicht. Dientengevolge, stuurprogramma's met LED-verlichting meer tijd om te reageren op veranderende omstandigheden vooruit, en kunnen dus zorgen dat zij zo veilig mogelijk op de wegen.

Betere kwaliteit van de verlichting

Afgezien van dat helderder, dat de werkelijke kwaliteit van het licht van LEDs groter is dan de kwaliteit van het licht beschikbaar van halogenen. In plaats van een zwakke, waterige geel licht produceren LEDs een veel meer piercing, duidelijker kwaliteit van het licht. Dit is warmer dan HID xenon lampen ook, dus meer verhelderend en minder verblindend voor andere weggebruikers. Kies voor de kwaliteit van de optimale verlichting van uw koplampen, LED's.

Minder brandstof gebruiken

Omdat LEDs zoveel meer energie-efficiënter dan halogeen en andere koplampen zijn, trekken zij minder energie uit uw voertuig naar het produceren van een zuiverder kwaliteit van het licht. Dit heeft het netto-effect van de verbetering van de efficiency van de brandstof, die zal u geld besparen. Wanneer je deze marginale besparingen gedurende de volledige levenscyclus van uw LED-koplampen vermenigvuldigen, gaat dit geld richting de terugbetaling van de kosten van uw koplampen-kit.

Dit zijn slechts een paar redenen die meer automobilisten zijn kiezen om over te schakelen naar LED-koplampen, en prognoses van de industrie verwachten steeds meer overstappen naar LED koplampen in de komende jaren. Kies voor een langdurige, efficiënte, hoogwaardige oplossing voor elke auto, LED koplampen voorkeur standaard halogeen lampen.

OTO-LED koplamp kit is uw beste keuze.