Deelname van Rayton aan de Canton Fair

- Apr 16, 2020-

De 127e Canton Fair wordt gehouden vanaf 15 junithtot 24th, 2020, totaal 10 dagen. Maar deze keer zal het geen fysieke tentoonstelling zijn.

Dit is de eerste keer in de 63-jarige geschiedenis van Canton sinds 1957 dat de tentoonstelling online zal plaatsvinden vanwege de aanhoudende Coronavirus-epidemie.

Met het oog op het programma voor de preventie en bestrijding van epidemieën in China&# 39, zal er geen fysieke productweergave zijn. Alle Rayton-producten worden online getoond tijdens de kantonbeurs met realtime informatie en interacties waarbij ons marketing- en verkoopteam beschikbaar zal zijn voor onze gewaardeerde klanten.

Wij, Guangdong Rayton Intelligent Opto, zullen in de kantonbeurs zijn om onze LED-autolampen te tonen en onze online standinformatie zal met kopers worden gedeeld via de kantonbeurs en onze website. Afgezien van de online stand, organiseert het Rayton-team een-op-een-discussie op verschillende manieren, zoals e-mails, WeChat-groep, videonetwerkbijeenkomsten, enz. Om tijdens de tentoonstelling contact op te nemen met onze nieuwe en oude klanten.

Als u meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op, het Rayton-team helpt u graag verder.