Nieuwe producten E03B OTO-motorfiets LED koplampen werken

- Nov 06, 2017-

Nieuwe producten E03B:

OTO-motorfiets LED-koplampen werken

blob.pngblob.pngblob.png

Nieuwe motorfiets hoofd LED Light, Led werk Light voor Motor met USB Spot lichtbundel, Top heldere LED rijden hoofd Lamp(RTD-E03B)

Snelle Details

Type: LED-werk lichte spanning: DC 9-85V Lamp Type: LED

Certificering: CE plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)

Modelnummer: E03B vermogen: 18W lichtgevende Lux: 1800lm

Verpakking & levering

WITTE doos verpakking Plus 2.5USD voor de bar-stand

Levering tijd: 3-5 dagen

USB-lader: 2A 5V

Nu veel mensen veranderd de lamp, LED koplampen, xenon-lamp, halogeenlamp die beter is?

De meest efficiënte LED-koplampen, en helder en energiebesparing is de meest significante eigenschap van LED koplampen. De uitvinding van LED koplampen is geïnspireerd op de vuurvliegjes. Een firefly kan schijnen bij nacht zonder elektriciteit of brandende olie. Bedoel je elektriciteit besparen? Daarom, LED-technologie staat bekend als de derde revolutie van de verlichting, de toekomst van onze huishoudelijke lamp LED zal verspreiden.

LED koplampen zijn over het algemeen 18W of 24W, de motorfiets fabriek met halogeenlampen zijn over het algemeen 35W xenon lamp is over het algemeen 35W of 55. De helderheid van de LED koplampen is over het algemeen 2.5 - 4 keer de halogeen lamp helderheid, nu mensen zijn lichte wijziging, zijn over het algemeen gebruikte LED koplampen, xenon-lamp, xenon-lamp is voordat een paar jaar geleden kwam niet uit met de LED-koplampen.

Xenon-lamp wordt gebruikt. De originele auto koplamp spanning van 12V naar 23000V en vervolgens de excitatie arc licht, denk ook weten dat de spanning steeg van 12V tot 23000V hoeveel energie nodig is, dus de xenon-lamp is zeer macht ten tijde van de lancering, is een verlies van batterij. Terwijl de LED-koplamp niet ballast hoeft, hoeft niet te upgraden van de spanning, stroom.

Omdat de xenon lamp te verhogen de spanning en de hijs spanning een proces, dat ook de xenon-lamp aan het begin van een vertraging moet bepaalt, dat wil zeggen, zijn langzaam langzaam verlicht, er 5-15 seconden vertraging. LED-koplampen beginnen onmiddellijk, onverwijld, een / uit-lampje.

Het derde punt is: verwarming xenon lamp en halogeenlamp is gemaakt van elektrische energie naar warmte-energie, wat resulteert in een groot aantal infrarood licht en warmte is erg groot, vooral de xenon lamp licht na twintig minuten, de temperatuur bereikte 300-400, de lamp Kom gebakken geel, zelfs het licht geroosterd. Het verlichte LED koplampen is koude lichtbron, is het beginsel dat "firefly" licht, hitte zeer laag is, dan als nu erg populair op de markt met een negen LED M3H motorfiets koplampen verlicht tot 20 minuten later kunt gebruiken de hand te nemen geen probleem dat hij is zeer laag, dus lage hoeveelheid warmte, niemand kan overeenkomen met een lamp!