Nieuwe Led motorfiets koplamp M11R-B

- Oct 26, 2017-

Voertuig elektrische motor & motorfiets Led koplamp Super Bright koplicht met hoge & Low Beam Inside-installatie gemakkelijk met H4 stekker zoals we weten, zijn er meer en meer verkeersongevallen over de hele wereld dag en dag. Dat is nu vanwege slecht weer. zelfs zoals regenachtig weer, bewolkt weer, zand-wind weer, donkere nacht. Dus, voor uw eigen veiligheid adviseren ik in te veranderen uw koplamp led super heldere koplamp. Waarom kopen van OTO-M11R-B super heldere led headlamp?1.it is zeer super helder. Zijn macht is 15W, helderheid is bijna hetzelfde met halogeen lamp van 100W. U kunt weergaven in de volgende afbeelding kunt zien:

blob.png

2. eenvoudige installatie. De installatie is net als een halogeen lamp, hoeft niet te wijzigen uw lire en andere delen, u hoeft te trekken uit de originele halogeen lamp, en zetten onze led koplamp in het gat en draai het.

blob.png

3.all-in-één schimmel, koellichaam is veel beter, dus, levensduur is veel meer langer dan andere producten van de fabriek.

blob.png

4. met behulp van OTO leidde motorfiets koplamp, kunt u helder het licht direct, zodra u overschakelen op het. U hoeft niet te wachten enkele minuten, die veel veiliger is voor u.

5. lichtpatroon is het beste van alle led motorfiets fabrieken.blob.png

Zie de dimlicht:

blob.png

Verstraler:

blob.png