Nieuwe producten-M11R

- Oct 30, 2017-

In de meeste gevallen vindt motorrijders zelf lange wachttijden voor een auto naar optrekken en reis van de sensor, voordat ze kunnen gaan door het licht. Onder de nieuwe wet, kan iemand rijden op een motorfiets, bromfiets, fiets, of tri-mobile wachten voor twee-verkeer lichte cycli, en juridisch Voer het licht.

Al vele tweewielige renners hebben om dit te doen in Nevada, maar nu ze niet hoeft te zorgen over het krijgen van een rood licht ticket.

De wet is moeilijk af te dwingen volgens deMetro politie, als een officier veel kijken naar het hele proces te kunnen uitdelen aan een ticket, vanaf het moment dat de fiets trekt naar de tijd het bladeren.

Nieuwe producten M11R:

OTO-motorfiets LED koplampen

IMG_20170629_164335-新闻内容配图.jpgM11R-H4主图-OK.jpg

Dave Buerk is niet gewoon een fan van de veiligheid van de motorfiets; Hij is eigenlijk een hoofdinstructeur voor de Connecticut Rider onderwijs programma (CONREP). Om te zeggen dat hij alles in het werk doet te maken van zijn rit een kluis is een monumentale understatement. Dus toen Harley kwam met de sterk verbeterde LED-verlichting voor haar Project RUSHMORE 2014 baggers, Daymaker, Dave Lees de reviews en snel besteld een vervanging koplamp en mist licht voor zijn 2009 FLHTCU Ultra Classic Electra Glide. Specifiek, kocht hij de Rayton Reflector LED koplamp M11R OTO-Reflector LED auxiliary lichten en M02K.

 

Stap 1: Dave verwijdert de accessoire chroom koplamp trim ring draai met een kruiskopschroevendraaier en zet het opzij voor hergebruik.

Dave is een uitzonderlijke rider, bewonderenswaardige coach en all-round goede kerel. Maar een handige sleutel, is hij niet. Dat gezegd hebbende, hij behandeld de installatie van de OTO-LED-lampen als een pro. Gewapend met alleen de paar hulpmiddelen nodig en een goed verlichte garage, had Dave de nieuwe plug-n-play verlichting geïnstalleerd en uitgevoerd in ongeveer een uur en een half. En dat omvat tijd schoonmaken al het blootgestelde vervelende vuil bij het nemen van de onderdelen van de fiets, onderbreken voor foto's en documenteren elke stap.

De OTO-LED koplampen imiteren daglicht door het produceren van een helderwit kleur. Vergelijking met de voorraad halogenen, is het een no brainer hoe veel schoner het licht is. De koplamp werkt door het verspreiden van twee aparte stralen van het licht door twee D-vormige lenzen. De low beam werpt licht direct voor de fiets, terwijl de andere een Verstraler superhelder, gerichte projecten.