LEDinside analyseert Automotive Market Growth Momentum

- Sep 27, 2017-

新闻主图.jpg

LEDinside analyseert de dynamiek van de automotive marktgroei:

1.Chinese Car Market blijft ontwikkelen.

Vanwege de impact van het onzekere internationale politieke bord en de pessimistische psychologische verwachtingen voor de economie trends, is de totale verkoop van auto's in 2016 slechts licht gestegen. Van de afzonderlijke regio's is de verkoop van personenauto's in Noord-Amerika echter afgenomen en de vermindering van de olieproductie is niet de verkoop van nieuwe voertuigen stimuleren. Vanwege de onzekerheid die de Britse onafhankelijkheid veroorzaakt, is de vraag naar de markt in Europa teruggetrokken. Maar de Aziatische markt presteerde goed. De eerste tier steden in China lanceerden de Beperkte Aankooporder, maar werden getroffen door de upgrading van de binnenlandse industrie. De groei was slechter dan het verleden. Onafhankelijke merk innovatie leider in binnenlandse auto markt-rayton, intelligente automotive lichten.

2.LED Penetration Rate op koplampen en mistlampen verbetert.

De koplamp- en mistlampmarkt is nog steeds de belangrijkste high-power LED-groeibron. Met een hoge helderheid, hoogwaardige barrière en lage penetratiebasis wordt de LED-penetratiegraad van koplampen en mistlampen nu geschat op respectievelijk 12% en 16%. De samengestelde jaarlijkse groeipercentage van de productiewaarde in 2015-2020 zal 18% en 15% bereiken. Bij auto-applicaties houden de eerste twee rankings de onbeperkte mogelijkheden voor ontwikkeling.

新闻配图2.jpg

3.Product design verbetert de automotive LED marktvraag.

Het importdeel van lichtgeleiderplaat in RCL is verbeterd, wat het LED-nummer in RCL-producten verhoogt. Voertuigen worden intelligenter, hebben meer multimedia functies en intelligente achteruitkijkspiegels zijn geïnstalleerd, waardoor blinde hoeken kunnen voorkomen en de rijveiligheid kunnen worden verbeterd. In de komende twee jaar zullen ze waarschijnlijk de standaard uitrusting van voertuigen worden en het gebruik van voertuigcamera en paneel stimuleren. In de komende vijf jaar zal het voertuigpaneel nog steeds de snelste groei in voertuigtoepassingen krijgen. En in 2021 wordt de productiewaarde geraamd op $ 173 miljoen (2016 ~ 2021 CAGR: 26%).

4.Insurance Market Verbetering aftermarket kwaliteit.

Aangezien de Amerikaanse verzekeringsmarkt meer eisen krijgt voor de diversificatie van de aanbod, is de overheersing van CAPA geleidelijk gebroken. NSF verbetert ook geleidelijk de penetratie in de Amerikaanse markt, waardoor de aftermarket populairder wordt. En de kostenbeheersingseisen worden geleidelijk weerspiegeld in de supply chain.