LED verlichting van diensten op het gebied meer en meer algemeen

- Jul 07, 2017-

Volgens Edward, niet alleen de verlichting van deze, Infineon introduceerde ook een nieuwe generatie van MOSFET P7-serie met de LED driver IC met, kan het helpen van klanten verbeteren productprestaties, op hetzelfde moment, via het "digitale woord" ontwerp, dus verschillende macht, verschillende lampen op het station hebben betere compatibiliteit en flexibiliteit. Deze platformontwerp kan klanten in de kortst mogelijke tijd voor verschillende producten voor wijziging, sterk verkorten de productcyclus van de markt. Vereenvoudigt niet alleen om de verlichting fabrikanten en macht fabrikanten productie-efficiëntie, maar ook hun voorraadbeheer.

 

Van de traditionele verlichting naar LED verlichting conversieproces is de lichtopbrengst stelselmatig nastreven van het doel; en in de LED verlichting aan intelligente verlichting conversieproces, de controle is meer en meer belangrijk, en rond de mensen als uitgangspunt, van de kleur dimmen de intelligente controle, om de digital-drive, en vervolgens naar de Internet of Things, leidde verlichting diensten op het gebied meer en meer sterk, zelfs na de verlichting zelf.

 

In dit proces speelt de controlemodule station een cruciale rol.

Infineon, die in de voorhoede van LED verlichting controlesystemen is, blijft innoveren op LED driver ICs, MOSFETs en sensoren bovendien aan de huidige verlichtingsbehoeften van de, en in hoge kwaliteit, energie-efficiënte producten en oplossingen, In de toekomst van dienst de markt van de toekomst.