LED verlichting nieuwe richting

- Jul 07, 2017-

Met het nationale beleid ter bevordering van de daling van de productiekosten en lichtopbrengst krachtig gerelateerde technologieën blijven te doorbreken, China's LED verlichting markt begon door de markt in de periode van snelle ontwikkeling.

China's semiconductor verlichting markt bereikt 30,3 miljard yuan, een stijging van 43,3%. Op dit moment is China's semiconductor verlichting marktpenetratie is nog steeds erg laag, de traditionele verlichting kunt vervangen door de enorme marktruimte, de komende jaren, China's semiconductor verlichting LED verlichting gehouden de tendens van een gestage groei.

Onderzoeksrapport blijkt dat LED verlichtingstoepassingen geleidelijk aan de behoeften van home decoratie, winkelcentra, snelwegen, tunnels, metro's, luchthavens en andere hoge betrouwbaarheidseisen voor de verlichting van de producten.

Met de miniaturisering van elektronische producten, laag vermogen verbruik trend is absoluut noodzakelijk, zodat de fabrikanten van het eindproduct een scala aan onderdelen van de eisen van de miniaturisatie hebben, LED is geen uitzondering. Met de één LED chip power en helderheid en andere stijgen, in de koeling technologie onder de premisse van continue optimalisatie, halfgeleider verlichting Producten leveranciers zijn momenteel actief ontwikkelen meer voordelen van LED producten, LED-verlichting producten, miniaturisatie en integratie is geworden van de richting van de ontwikkeling.