LED Flood Light bespaart energie redenen?

- Jul 07, 2017-

LED-verlichting en andere lampen waarom energie besparen kunnen? Verschuldigde te bereiken hetzelfde effect onder de premisse van verlichting, verbruikt led verlichting meer energie dan andere lampen minder energie verbruiken. En voor verlichting projecten vaak een drempel van kracht, in feite, als de stroomvoorziening lijken, is gebaseerd op de nationale standaard 90lm / W, overeenkomt met het lichteffect.

LED gegoten licht vergelijkbaar met de aard van de lampen of soortgelijke producten: schijnwerpers, spots, enzovoort. Floodlight soortgelijkeprodukten: tunnel verlichting. Onze gegoten licht en overstroming licht verschil vorm: ronde voor het gegoten licht, plein voor de schijnwerpers. Onder leiding van overstroming licht en onder leiding van overstroming licht gebruik: meestal in een project van de buitenverlichting, de twee zal worden gebruikt in combinatie met elkaar, is ook een gemeenschappelijk buitenverlichting.

Eerst en vooral, LED overstroming licht, voordelen: licht concentratie, de transmissie afstand, de hoogte van de transmissie. De positie van het middelpunt van de belangstelling is gelegen op een afstand van de wanden en objecten die licht zenden. Ten tweede, LED schijnwerpers, voordelen: licht verspreid in de ene kant, licht uniform, vooral voor grote ruimte verlichting. Schijnwerpers vaak geïnstalleerd in de hoek, de onderkant van het object en andere locaties, de lichte afstand zal niet ver weg. Meestal, is de halfgeleider led lichtbron, energiebesparing, de meest voorkomende led verlichting.

Ten tweede, waarom de inschrijving project beperken de relevante gegevens?

Ten eerste, de markt is meestal de kracht van het effect van de lamp, dus de bijbehorende macht eisen, en voor de definitieve verlichting is het lichteffect, dus hoe lager de macht energie-efficiënter, maar meer in lijn met het concept van energiebesparing met ledverlichting.