LED auto licht Is zo warm, u vertrapt de tijd gelegenheid

- Sep 26, 2017-

新闻主图.jpg

De capaciteit van China's auto verlichting marktinformatie

Volgens het ministerie van openbare veiligheid verkeer management bureau vrijgegeven statistieken, vanaf het einde van December 2016, Lands 290 miljoen voertuigen, met inbegrip van 194 miljoen auto's en Motor voertuigbestuurders, 360 miljoen mensen, waaronder voertuig rijden meer dan 310 miljoen mensen. Deze merken China wordt de globale eerst groot belemmeren.

Volgens relevante deskundigen voorspellen dat de mondiale auto verlichting markt capaciteit 30 miljard dollar zal bereiken. Volgens het ministerie van de kooldioxide-uitstoot doelen plannen in ons land, de LED als een typische vertegenwoordiger van de bescherming van het milieu van koolstofarme aanvaard, de LED-lampjes voor de belangrijkste licht wordt de lieveling van het gebied van automotive verlichting, en vormt aldus miljarden, of zelfs miljarden marktvraag. Van de douane en de internationale website platform statistieken, heeft auto verlichting van China leveranciers in de automotive middag die het percentage zo hoog is als 76.3%, China LED auto verlichtingstoepassingen neerslag maken bereikt de wereld Geavanceerd niveau.

Vanaf 2017, LED lichtbron, zal lichte warmte presenteren uitbraak van groei met dubbele cijfers in de Chinese markt, LED verlichting zal in snelle ontwikkelingsfase. In de markt omloop veld, uit de mainstream markt geleidelijk de mainstream markt. Op dat moment de markt, er is een ander soort stem, zo heet, kan het verkorten van de ontwikkelingscyclus. Op deze vraag, kleine make-up ook voorzichtig kooplieden en expert raadpleging van industrie, krijgt de informatie is \"no\". Alle ronde de wereld cursus voor de ontwikkeling van de lichte industrie, de carrièrepad in de halogeenlamp vandaag variëren we in termen van de kwaliteit van technologie met de internationale ondernemingen met ongeveer 40%, de carrièrepad in de HID nu gekrompen tot minder dan 20% verschil, en in de huidige populaire LED-lampjes van auto's dan 's middags gezichtsveld, in toepassing van de LED in ons land op dit moment is om te leiden van het globale. Van ons land en's werelds uitzicht zorgen halogeen auto's nog steeds goed voor zo hoog als 53%, één volgens de analyse van motorvoertuig eigendom LED ter vervanging van de markt LED nog in het beginstadium, de ontwikkeling ruimte erg groot is, dus over industrie ontwikkelingscyclus, is voor een domein in plaats van een mondiaal perspectief. Naast de belangrijkste lichtbron van de huidige maatschappij, hebben we niet gezien van een nieuwe generatie van sociale alternatieven voor vormen de belangrijkste licht, industriële keten stroomopwaarts in de ontwikkeling van LED lamp kraal is nog steeds in perfecte.

新A03C产品图-OK.png

新闻主图-配图.jpg

LED-lamp is zo heet, mensen willen gewoon vragen wat is achter?

Klein make-up door middel van zorgvuldige observatie, als volgt samengevat: ten eerste de LED licht producten is laagspanning start, maximumdraagvermogen is relatief hoog; Ten tweede, direct aan LED verlichting Producten, meer in overeenstemming met de menselijke vervoersvraag; Ten derde, de levensduur van de LED lamp product is langer dan halogeen en HID, fundamentele buiten dubbelcijferige maal de waarde; Vierde, energiebesparing, bescherming van het milieu, voor de ontwikkeling van de toekomstige ontwikkeling nieuwe energie voertuig duidelijk voordelen; Ten vijfde, met de hoogvermogen LED lamp parel ketting stroomopwaarts continu te verbeteren, de LED lamp prijsvoordeel verder zal worden onthuld. Ten zesde, de LED lichtbron van sterkere plasticiteit, zeer geschikt voor gepersonaliseerde consumententrends in de toekomst. Tot nu toe voldoende ter ondersteuning van de LED licht op zes voordelen in de ontwikkeling van het systeem van de verlichting van het voertuig.

Geschraagd omhoog onder het nieuwe patroon, hoe de LED lamp tijd wijs te maken en zakelijke mogelijkheden?

Eerst en vooral, van het trekkerpunt van consumptie, verbruik is gebaseerd op de vraag, de vraag is de beperking van de informatiestroom en informatie stroom in een bepaalde omgeving en tijd bandbreedte is zeker, dat de bandbreedte is gelijk aan een weg kunt uitvoeren zoals acht auto's op hetzelfde moment, als kunnen we meerdere kanalen, de stroom van informatie moet houden ons, onze producten zal worden meer kansen voor consumptie, zo bezetten informatiekanalen en identiteit van de industrie is zeer belangrijk.

Bovendien, uit de nationale macro-economische situatie, aanbodzijde structurele hervormingen, de economische transformatie, credit fysieke bouw en de realisatie van de welgestelde grand doel, zal verder voldoen aan de materiële vraag. Van Maslow's hiërarchie theorie van behoeften vijf, China's veiligheid zal worden over te gaan, de emotionele nabijheid en het streven naar eerbiediging, zelf buiten de spirituele van het podium, de vraag van deze fase behoeften ook is de meest eenvoudige om voedingsstoffen te absorberen merk groei kansen, huisstijl groei treedt een snelle ontwikkeling. Op dit moment onze land-industrie heeft ervaring van hervorming en openstelling van 30 jaren van ontwikkeling, al was het maar we zijn nog in het goede en goedkope producten en concurrenten vinden kloof, ontwikkeling ruimte is beperkt, business zal worden overgedragen aan het merk, service, en patronen op de concurrentie van de oorspronkelijke verhouding tussen de onderneming van tijd en energie veranderingen drastisch (verkoop en service, lo is gebonden in de verkoop en service, tijdens de handel Toon bij productlancering, dealers Conventie dit verschuiving is belangrijke manier en methode), en concurrenten op afstand, zal de resulterende hoek inhalen effect. Gelukkig, we zijn al de ervaring van de wijziging en de krachtbron, referentie opa MAO's woorden spreken over helden, maar ook om te zien vandaag