Het verbeteren van het niveau van LED-lampen koeling

- Jul 07, 2017-

Met de ontwikkeling van LED-verlichtingsproducten, er zijn twee nieuwe technologieën: ten eerste, teneinde de één buis van de lichtstroom, in een grotere stroomdichtheid, zoals hieronder, zodat de chip meer warmte produceert, warmte nodig hebben. Tweede, het pakket van nieuwe structuren, met de LED lichtbron power toeneemt, de noodzaak voor meerdere LED chip machtsverzameling samen, zoals COB structuur, modulaire verlichting, enz., zal produceren meer warmte, de behoefte aan meer doeltreffende koeling structuur en maatregelen, die op zijn beurt naar voren gebracht een nieuw probleem van warmte, anders het zal grote invloed hebben op de prestaties en de levensduur van LED lampen.

LED verlichting en de huidige totale prestaties van slechts 50% van de warmte, er zijn een heleboel van de macht om te warm worden. Ten tweede, de LED hoge stroomdichtheid en modulaire lampen en dus zullen meer geconcentreerde warmte produceren, een goede warmte nodig hebben.

Ter verbetering van het niveau van warmte, bieden we de volgende suggesties:

1), warmte van de LED chip, om een nieuwe structuur, het nieuwe proces ter verbetering van de warmteweerstand van de LED chip junction temperatuur, evenals andere materialen, weerstand, waardoor de koelingsbehoefte gemaand te verlagen.

De volgende zijn hetzelfde als de "

2), om de warmteweerstand van LED-toestellen, het gebruik van de nieuwe structuur van de verpakking, nieuwe technologie, de keuze van de thermische geleidbaarheid, hittebestendigheid van de nieuwe materialen, met inbegrip van metaal tussen het verlijmen materiaal, fosfor mengsel, zoals thermische weerstand ≤ 10 ° C / W of minder.

De volgende zijn hetzelfde als de "

3) en verlaag de temperatuur, zoveel mogelijk het gebruik van goede thermische geleidbaarheid van het warmte-dissipatie materiaal, de ontwerpeisen voor een betere ventilatie gaten, zodat de warmte afgevoerd zo snel mogelijk, moet de temperatuur minder dan 30 ℃. Bovendien, ter verbetering van de koeling niveau voor modular moeten lampen worden vermeld op de agenda.

De volgende zijn hetzelfde als de "

4), een heleboel manieren aan hitte, zoals het gebruik van warmte pijpen, natuurlijk, zeer goed, maar te overwegen de kostenfactor in het ontwerp rekening met de kosten van het probleem.

Bovendien, zijn LED lighting design naast de verbetering van de efficiëntie van de verlichting, licht Distributievereisten, mooie verschijning, ter verbetering van het niveau van de warmte, het gebruik van goede thermische geleidbaarheid van materialen, er berichten dat de stralende lichaam bekleed met sommige nano-materialen, de thermische geleidbaarheid met 30% verhoogd. Daarnaast hebben betere mechanische eigenschappen en de afdichting, maar ook de stofdichte lichaam, waarbij LED verlichting temperatuur moeten kleine 30 ℃.