Hoe LED licht bron lampen moet kiezen?

- Jul 07, 2017-

Standaard voor Blu-ray


In de Europese Unie, IEC 62471:2006 & EN62471: 2008, waarin de CE laag Voltage richtlijn 2006/95 / EG werd opgestart in 2009.09.01, die volledig vervangen door de IEC / EN60825 standaard voor LED product Grade energiebehoefte, met inbegrip van de straling intensiteit, helderheid van de straling, enz., en volgens de test gegevens over het product gevarencategorie, met inbegrip van de vrijstelling niveau, laag risico, middelgrote schade, hoog risico niveau. Voor alle LED-lampjes vereist volgens IEC zijn / EN62471 light bioveiligheid normen voor beoordeling van de risicobeoordeling, en netvlies blauw licht gevaren en netvlies blauw licht gevaren (kleine lichtbron) voor de te beproeven ESE. Het volgende is de blauwe lichte gevaren als gevolg van de blootstellingslimieten voor tijd en emissie vereist:


Bovendien is het gebruik van de retinale blauw licht gevaar (netvlies blauw licht gevaar), de nieuwe versie van de algemene standaardlampen "lampen en lantaarns in algemene voorschriften en test _ deel 1" IEC60598-1: 2014 introduceerde IEC / tr 62778:2012 "licht en verlichting-licht bioveiligheid Blu-ray schade beoordeling toepassing ", specifiek voor de retinale blauw licht gevaren als volgt waren:


1) LED lichtbron lampen van categorie 0 gevaar (RG0) en klasse 1 gevaar (RG1) zijn niet van toepassing wanneer getest volgens IEC / tr 62778 op 200 mm afstand;


2) verplaatsen lampen en hand-held lampen buiten gevaar van klasse 1 (RG1) moeten worden gemarkeerd "niet staren lichtbron"


3) kinderen lichten en nacht licht Blu-ray gevaren kunnen niet hoger zijn dan categorie 1 risico (RG1), om te bepalen of het product RG0 is of RG1 is dat de afstand van de test is 20 cm.


Samenvatting: Gemakkelijk te begrijpen RG0 (Blu-ray vrijstelling niveau) kan worden gebruikt voor binnenverlichting producten, met inbegrip van kinder lampen, RG1-niveau producten moeten "niet staren licht bron kan niet kijken naar de lichtbron" logo. Met andere woorden je koopt regelmatig fabrikanten van producten van de verlichting van het huis zijn meestal RG0 niveau van producten, Blu-ray wordt gecontroleerd in een bepaald bereik, zal geen enkele schade toebrengt aan de ogen.


Aanbevolen om te kopen via de nationale kwaliteitscertificering van het merk, de binnenlandse kan worden gewaarborgd om te kopen een Foshan verlichting, de Verenigde Staten, Op, NVC en andere merken, internationale merken zijn Philips, Panasonic, enzovoort. Hun blauwe licht controle is voornamelijk het gevolg bij het gebruik van LED producten voldoen aan de RG0 niveau, elk aanbod LED chipfabrikanten zolang het product RG0-certificering, de blauwe waarde bijna hetzelfde is. Zandai wordt niet aanbevolen om te kopen, kan het gebruik van de chip niet garanderen.

Hoe moeten mensen kiezen voor LED lichtbron-lampen? 2. jpg

Het effect van de kleurtemperatuur op blauw licht


2014 de Nobelprijs voor de natuurkunde bekroond met de Japanse wetenschapper, Isamu Akasaki, HiroshiAmano en ShujiNakamura, een Japans-Amerikaanse wetenschapper aan de Universiteit van Californië, Santa Barbara, ter erkenning van hun uitvinding. Nieuwe energiezuinige lichtbron bijdrage, dat wil zeggen, blauw licht afgevende diodes (LED), om energie te besparen om open te stellen nieuwe ruimte.


Blu-ray, verlicht de wereld, de verschijning van de officiële blauw licht te maken onder leiding van wit licht! Wit licht is onlosmakelijk verbonden met het blauwe licht.


Home verlichting LED kleurtemperatuur voornamelijk in de 3000K tot 6500K tussen. 3000K is geel, 6500K wit, meestal 4000K tot 5000K voor de neutrale licht.


De lamp heeft bijvoorbeeld op een binnenlandse oog lamp, 3000K, 4000K, 6000K derde versnelling kleurtemperatuur.


3000K kleur blauw licht temperatuur is relatief laag; 6000K wanneer de hoogste waarde van blauw; 4000K kleurtemperatuur is 3000K en 6000K twee temperatuur lamp kralen gemengd glanzende kleur, niet het gebruik van 4000K kleurtemperatuur wick, zodat de testresultaten dicht bij 6000 K blauw resultaten. In feite, alleen gebruiken 4000K kleur temperatuur wick, blauwe lichtwaarde zullen 3000K tot 6000K. Samenvatting: Blu-ray is afhankelijk van het niveau van de kleurtemperatuur. Ambient lighting omgevingslicht wordt aanbevolen om een kleurtemperatuur van 5000K te gebruiken.

Hoe moeten mensen kiezen voor LED lichtbron-lampen? 3. jpg

Over continu spectra


Onnodig te zeggen, is het niet continu spectrum, technische beperkingen. Maar wie zag LED TV en kijken naar de telefoon te kijken blindelings niet vinden


Kleur

Natuurlijk, hoe hoger de betere kleur, kleur verschil zal zijn hoe de LED? Mijn vriend gaf me een foto, een familie die onder de lichten, alle in de Avatar schot. Natuurlijk kan dit worden veroorzaakt door de witbalans van de camera, maar dit wordt veroorzaakt door een fout van de witbalans veroorzaakt door het licht.


Hoe om te bepalen of de kleur van de lamp hoog of laag is?

Hoe hoger de kleur, hoe lager de waarde van de lichtstroom, met andere woorden, het gebruik van de lichtstroom in ruil voor de verbetering van de kleur. Kleur is meer dan 80, een goed licht.