HID of LED, hoe te kiezen

- Sep 18, 2017-

新闻主图.jpg

Vele auto fabriek configuratie gedimde koplamp lenzen, maar montage- of gewone halogeen lampen, helderheid is slecht, zo veel fietsers zal produceren de idee van verandering van de verlichting.

Modellen nu concurrentie is hevig, de fabrikanten te snijden kosten is niets aan de extreme, sinds de configuratie van de lens, waarom niet gewoon configuratie xenon lamp of de recente populariteit van LED-koplampen, of je gewoon lens wordt ook opgeslagen. De meeste fietsers voor wijziging is zeer tegenstrijdige psychologie, aan de ene kant vanwege de functie van het originele gebrek wilt verbeteren, de andere kant is zeer terughoudend om te veranderen van de originele structuur, angst kan brengen negatief effect zelfs veilig verborgen problemen . Aangezien de oorspronkelijke fabriek lens, hebt u een heleboel is direct het wijzigen van de xenon lamp of LED koplamp lijn?

Middel van een lens is een focus, de belangrijkste functie is om te verzamelen van licht en de nadruk gelegd op het licht vliegtuig. Halogeenlampen, xenon verlichting, LED-verlichting, omdat de luminescentie beginsel en de structuur van verschillende, markers is absoluut niet consistent, dus voor een lichtbron ontwerp van lens kan niet ook perfect aan te passen aan de andere lichtbron. Dit lijkt alsof hij zei van de weg, een perfecte modificatie methoden alleen de shell van de lamp in de lens openen? Eigenlijk inschakelen de lichte shell is niet zonder risico's, een heleboel kleine workshops door middel van eenvoudige bediening, gemaakt van goedkope zegel lijm afdichtend, vaak één of twee jaar nog kortere tijd, koplamp vergadering begon te lekken de mist, over het toevoegen van de lens op de zee , in feite is de meeste hang schapen hoofd verkopen azijn.

新闻内页配图.jpg IMG_5402-400x300.jpg

Een andere manier is ter vervanging van de derde partij fabrikanten doen assemblage, dubbele optische lens lichten, rijden en enzovoort zijn geïnstalleerd, kan de vergadering direct vervangen, deze methode is gemakkelijker, maar plaatsvervangend fabriek koplamp montage kwaliteit moet nog niet zo goed als originele fabriek, dit ook moet worden voorbereid. Zei ga voelen goed verveeld ah, dit ook niet de lijn die ook niet lijn, gewijzigd om veilige toestand en is niet duur, dat dit verzoek is moeilijk. Ten eerste om te spreken rechtstreeks met xenon is lamp niet werkbaar. Eigenlijk is dit haalbaar op veel modellen, de sleutel ligt in uw keuze van xenon lamp. Xenon-lamp heeft een honderd en twintig jaar van de ontwikkeling van de fabrikant heeft hard gewerkt om er is een zeer belangrijk doel is aan hoe dicht bij de halogeen lamp lichtgevende punt, ik heb het getest van meer dan tien soorten xenon-lamp , lichtsterkte is geen probleem, probleem van de condensor verschil is erg groot, het begin van de xenon lamp zonder lens focus, met de originele lamp kom direct focus woorden, het is een moordenaar, een enorme uitgestrektheid van witheid lichten niet alleen volgens de voorbijgangers blind , en dat er geen verlichting effect, omdat is licht verstrooiing, de xenon-lamp kwetsen zichzelf en is ook een heleboel mensen belt voor een xenon lamp is niet de oorsprong van de lens is een openbare overlast. Ook gezegd is zoveel mogelijk Kies lage kleur temperatuur van de lamp, zoals minder dan 6000 k, dichter bij de zon en zacht, regen mist dag penetratie is sterker op hetzelfde moment, in feite is het meest geschikt zijn voor gebruik. En het soort bleke blauw licht zelfs hoger dan 6500 k, het voelt als zeer helder, maar regen mist dag werkkleding slecht is, oog vermoeidheid, slechter uitvoerbaarheid.

blob.png blob.png

De keuze van de ballast, ballast is proberen te gebruiken een organisch geheel, namelijk en koplamp vergadering nadat stofkap maken het een van de ballast, voordelen zijn duidelijk, volledig geïnstalleerd, delen, hoeft niet vernietigen van de originele auto ballast ingebouwde ook mooi. Opmerking de zegel, als fabrikanten doen niet perfect zichzelf nog steeds te overwegen waterdichte versterking. Wat betreft de snelle rev of gewone ballast, persoonlijk advies of een norm van goed, stabiel en betrouwbaar. Honderden yuan van snelle rev ballast, doden alle methode gebruiken, niet te vergeten ook moesten twee seconden op alle helder, leven zullen worden doorberekend, gebruikt voor low beam verlichting, twee seconden en vier seconden op eigenlijk. Bovenste balk is niet aanbevolen voor xenon lamp direct, omdat er een belangrijke functie in knippert, niet onmiddellijk op de functie is geen flitslicht. Als u ontmoeten in de gewetenloze bij honden, laat staan de lichten knipperen, je wil mee correlatie is ook geen lijn, lichten de allertijden, elkaar heeft beëindigd, en de dubbele optische lens zelf met lens, en in feite natuurlijk. Naast het toevoegen van vervangende LED koplampen? Eigenlijk de originele auto halogeen dubbele optische lens, het is ontworpen volgens het principe van halogeen lampen gloed aan de lens, dus over het algemeen LED koplamp vervanging, geen licht, of het lichte type is zeer slecht, maar met de Hemelvaart van de LED lamp parel , en aangepaste, en sommige speciale tak fabriek van halogeen lamp lens lens, LED licht type probleem wordt opgelost, langzaam, klein maken van speciale geteste optische lens speciale LED-verlichting, nemen de buick enclave deze auto, voel je de helderheid en het type licht zijn beter dan de originele auto halogeen lampen veel verbeteren, en licht typt u meer wegen, volgens weg is beter! Als er is geen specifieke kalibratie van het type licht LED-koplamp, halogeen lens in de originele auto, het geschatte effect niet regel, bijvoorbeeld als u hebben sommigen zeggen, is in de sterren, is een laag staat twist, helemaal niet beschikbaar, LED koplamp is goed , hoewel, energiebesparing, milieubescherming, in overeenstemming met de trend, maar na alle, de track niveau LED eisen zijn relatief hoog is, zoals licht en helderheid, is niet over het algemeen klein fabriek kan bereiken.

Q5远近光对比.jpg

OTO-ontwikkeld vaardigheden dubbele licht lens LED koplampen, voornamelijk voor de originele auto halogeen dubbele optische lens, uitgerust met leds, zonder licht, lichtgevend poeder, niet helder belangrijkste kenmerken zoals volgens de kenmerken van de originele auto dubbel optische lens, optische structuur en het beginsel van de LED, na een half jaar aan het ontwikkelen van de originele auto LED koplampen, dubbele optische lens op te lossen, allemaal uitgerust met leds brengt een reeks vragen! Van nu af aan laat u zorgeloos gewijzigd! Voorbeeld: 9012 model auto's:... Buick lang, nieuwe Engelse lang, de verdeling, de nieuwe regal, de nieuwe lacrosse ralink, fei xiang, yue, pentium X80, B50, B70, B90, Cadillac ATS, XT5, JEEP liberty licht... 9005: mg GT scherpe lijnen, 15 RAV4, 15 IX25 hoge match, roewe RX5, emgrand GL, Wallace, een scherpe XL