Voor- en nadelen van LED-verlichting

- Jul 07, 2017-

Straatverlichting, kan overal te zien in ons leven, vanwege het, onze wereld zal overal vol licht, onder deze verlichting, led verlichting zijn de meest voorkomende gebruik, want het is niet alleen een goede energie, maar ook een zeer goede decoratief effect

De zogenaamde led verlichting, is het gebruik van een LED als het belangrijkste materiaal om het gebruik van buitenverlichting, kan het licht, vooral omdat we gebruik maken van een zwakke macht kan de halfgeleider PN kruising om het effect van licht, wat betekent dat , we zijn in een bepaalde spanning van voorwaartse-bias en huidige omstandigheden, in de P en N van de elektronen in de verspreiding van straling door de samengestelde lichtbron.

 

LED verlichting hebben het voordeel

LED verlichting zijn kunnen verwelkomen Volksgeschiedenis populariteit omdat ze de volgende voordelen hebben:


1, led straat lichtontwerp is het gebruik van secundaire optisch ontwerp, zullen wij led verlichting licht naar het gebied waar de behoefte aan verlichting, verlichting efficiënter kunnen, dus in veel plaatsen zijn bereid om te kiezen voor het gebruik van led verlichting.

2, led street licht is erg klein, de levensduur is erg lang, led verlichting in het gebruik van tien jaar na het heeft nog steeds een hoge gebruikswaarde, zij blijven gebruiken van het proces van het jaar dat het licht verlies minder dan 3 is %.

 

3, led verlichting light - emitting diode is een laag-voltage apparaten, het gebruik van voltage veiligheid, in het bijzonder, het zal worden gebruikt in openbare plaatsen.


4, led straat lamp gebruik periode is erg lang, maar kan meer dan 50.000 uur.


5, led verlichting van de lichtbron is een one-way, zal er geen diffuse reflectie van de situatie, om de efficiëntie van het licht