Motorfiets koplamp conversie met dimlicht en Hi-beam 7 inch

motorfiets koplamp conversie met dimlicht en hi-beam 7 inch Wij leveren motorfiets koplamp conversie met 7 inch. Onze fabriek gespecialiseerd in het vervaardigen van motorkoplamp en zijn basis heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter met meer dan 10 jaar. We hebben E9 en DOT certificaat voor deze ...

Productdetails


Motorfiets koplamp conversie met dimlicht en hi-beam 7 inch


Wij leveren motorfiets koplamp conversie met 7 inch. Onze fabriek gespecialiseerd in het vervaardigen van motorkoplamp en zijn basis heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter met meer dan 10 jaar. We hebben E9 en DOT certificaat voor dit model led-koplampen van Harley Davidson.


jeep auto headlight

Arbeidsleven

50.000 uur

Spanning

DC 12-24V

Kleurtemperatuur

6000K (wit)

Toepassing

Jeep

Lumen

3500lm

certificaat

E9, DOT

macht

35w

Garantie

12 maanden

Sleutelwoord

7 inch Harley Davidson-koplamp

Functie

Koplampconversie

Merk

RTD

MOQ

50 stuks


  • Aluminium behuizing, betere warmteafvoer.

  • Bestand tegen hoge temperaturen, hoge spanning Laag energieverbruik dan halogeenlampen.

  • Geen gevaar dat gloeilampen te heet worden en brand veroorzaken. Kosten lager energieverbruik en energiebesparing.

  • Eenvoudig te installeren: Polariteitsvrij, plug-and-play, gewoon installatie als een halogeenlamp en de reflectorkap zal niet in de assemblage breken.

  • Kenmerken van de lamp: slimmer, zonder ruis, ontvangt een beter en vloeiender radiosignaal. Plug-and-play, geen aanpassing nodig circuit.


c01h lamp dimension


led headlight


Guangdong Rayton Intelligent Opto.CO., Ltd is gevestigd in Guangzhou, China. Het is een professionele fabrieksfabrikant die zich toelegt op LED-koplampen voor auto's en motorfietsen. Met een geregistreerd kapitaal van bijna $ 5,7 miljoen, wij wijden ons aan de nieuwe hoogwaardige LED-licht hit voor motorfietsen en automotives.


Met meer 10 jaar ontwikkelen en leren, Rayton fabriek meer en meer goede reputatie te winnen door ons unieke ontwerp, topkwaliteit, uitstekende service van Amerikaanse, Mexico, Japan, Europa, Japan, Rusland, enz.


Rayton-fabriek heeft met veel grote distributeurs samengewerkt door OEM & ODM-ontwerpproducten en is op zoek naar meer en meer samenwerking met klanten van over de hele wereld.


auto headlightOnderzoek

You Might Also Like