Waarom RTD-autokoplampen zo warm zijn

- Nov 08, 2017-

Waarom RTD-autokoplampen zo warm zijn

Gisteren testte een klant onze led-lampen voor koplampen van auto's en zei: de kracht van de gloeilampen is in orde, maar het led-lampje werd na enkele minuten zeer heet. Ik denk dat dit een populaire vraag is voor al onze dealers. Dus ik antwoord hier voor beste allemaal.

Eigenlijk is dit een goede vraag om het verschil te vinden tussen onze autokoplamp en andere koplampen van een fabrieksautootje. Als u de kracht van de led-lampjes test, zult u merken dat de kracht van onze koplamp 33W is en deze kracht constant behoudt. Maar de kracht van de koplampen van andere fabrieken is meestal slechts ongeveer 24 - 30 W. Verder, na een paar minuten oplichten, zal het vermogen lager en lager zijn, aan het einde, een half uur later, is misschien het stabiele vermogen slechts ongeveer 15 tot 17W.

blob.pngblob.png

Daarnaast zijn de koplampen met koplampen van de auto met koperen buizen erin om de warmte van de led naar de bodem te sturen, naast de grote stroomventilatoren, dus de temperatuur van de onderkant is vergelijkbaar met het midden van de led!

Dat is de reden waarom de koplampen van RTD meer warm zijn. Dat is het top krachtige licht van de industrie met dat kleine formaat tot nu toe! U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit omdat we al een E-keurcertificaat bij dit type hebben. En we hebben de A03C-lampjes getest door ze in een 105 graden testmachine te plaatsen die meer dan 40 dagen oplicht!