Waarom oude stuurprogramma zei standaard kleurtemperatuur is 6000K

- Oct 25, 2017-

Kleurtemperatuur, ik denk dat veel mensen hebben gehoord, vooral wanneer het chatten met een oude driver, vaak per ongeluk Wanneer we spreken over de lichten dook een paar professionele term, kleurtemperatuur behoort tot het gemeenschappelijk. Dus wat is de kleurtemperatuur? Wat is het effect van de kleurtemperatuur van het licht? Waarom doen zoveel kleurtemperatuur van de mainstream fabrikanten LED koplampen, zou een 6000 k? Vandaag is om over te praten!

Wat is de kleurtemperatuur?

Kleurtemperatuur, wetenschap zegt is de meest voorkomende kwaliteitsindex van de genoemde lichtbron-spectrum, zijn gedefinieerd in absolute zwart lichaam straling lichtbron in het zichtbare gebied en absolute zwartelichaamsstraling volledig fase op hetzelfde moment, de temperatuur van de zwart lichaam op dit moment van de kleurtemperatuur van de lichtbron... Nou, is mensen spreken, kleurtemperatuur verlichting optiek wordt gebruikt voor het definiëren van de lichte kleur van een natuurkundige grootheid, de eenheid voor K.

Kleurtemperatuur, hoe hoger hoe beter?

Veel mensen - zelfs oude driver - zal ook het bestaan van dergelijke misverstanden: denk dat hoe hoger de temperatuur, hoe helderder het licht? In feite is niet het geval!

De grootte van de kleurtemperatuur is geassocieerd met de kleur van het licht, er is geen relatie met helderheid! Kleurtemperatuur eenvoudig kan worden begrepen als de kleur van het licht, hoe hoger de temperatuur, licht, kleur, de meer kou, doordringende slechter.

Veel eigenaren als persoonlijkheid avant-garde cool hoge kleurtemperatuur kleur lichten, maar weet niet dat deze mooie blind hoge kleur amber pilot light is ook een nacht weg moordenaar. Dergelijke lichte penetratie is zwak, niet alleen de drijvende weergave is klein en eenvoudig tot visuele vermoeidheid, als de andere nacht, tegelijkertijd gemakkelijk te veroorzaken van de andere stuurprogramma's visie, wazig zicht, zelfs dingen niet kunt zien, het is gemakkelijk om het ongeval gebeuren.

Dus, de kleurtemperatuur is niet hoger, hoe beter! Blindelings kiezen hoge kleurtemperatuur van de lamp, verlichting effect zal, niet alleen veroorzaken overlast voor anderen, ernstige en zelfs ongevallen veroorzaken.

Waarom is de standaard kleurtemperatuur 6000 k?

Waarom zou de mainstream fabrikanten LED koplampen kleurtemperatuur een 6000 k?

Eerst en vooral, is halogeen lamp van 3000 k kleurtemperatuur, terwijl sterke doordringende macht, maar bij nacht belichtingseffect niet goed, ook gemakkelijk tot visuele vermoeidheid; En 6000 k kleur temperatuur LED koplamp dicht bij de zon in de dag, en de vermindering van lichteffecten tijdens de dag, niet alleen de natuurlijke kleur en lief en duidelijke visie, visueel comfort; als de kleurtemperatuur, licht in de dagen van de mist van penetratie kan worden sterk verminderd. Dus, door middel van het experiment blijkt dat de lichte kleurtemperatuur ongeveer 6000 k het meest geschikt is!

OTO-LED koplampen super heldere condensor, meerdere warmteafgifte, standaard type licht, standaard kleurtemperatuur 6000 k, de grootste mate vermindering rijomstandigheden overdag Maak je comfortabel rijden, beveiligingsbedrijf!