Waarom Led Auto Headlights veel lichter lijkt te zijn

- May 04, 2018-

Waarom Led Auto Headlights veel lichter lijkt te zijn

Meer en meer mensen zoals Led auto-koplampen beter dan halogeenlamp. Waarom? Is het echt autoHeadlight veel helderder dan de originele lamp? Heeft de automatische koplampen geen nadelen? Laten we gaan analyseren wat de waarheid is.

image001.jpg

Heeft halogeenlamp geen voordelen? Halogeenlampen zijn standaardonderdelen van een auto, het is de eerste generatie automatisch licht. Maar nu wordt het meestal gebruikt in de basisauto vanwege de lage kosten. Normaal gesproken is een halogeenlamp voor niets een goed ding voor niets, althans, de prijs is zeer concurrerend. Hoewel de combinatie van de reflector van de halogeenlamp niet zo helder is als de led, is de helderheid ervan uniform in het andere gedeelte behalve in het midden. Dus, er zal geen duidelijke visuele zwakte zijn en rijden in de nacht zal veel veiliger zijn. Als halogeenlamp met lage kleurtemperatuur is de penetreerbaarheid beter, dus er zijn duidelijke voordelen bij het rijden in regenachtig en besneeuwd en mistig slecht weer.

image002.jpg

Waarom Led autokoplamp is het populairst bij de consument? Vanwege de refit, moet de consument de beste kiezen. Dus, in dezelfde helderheid, zullen nadelen de meest bepalende factor zijn bij het kiezen van een halogeenlamp of een led-autokoplamp. De bestuurder die altijd 's nachts rijdt, weet dat de helderheid van de led-autokoplamp het beste is, niet alleen om het gezichtsveld breder te maken, maar ook om andere auto's en rollators eraan te herinneren voorzichtig te zijn. Bij regenachtig weer kan de bestuurder de auto vooraan zien met een sterke zelfaanzuigende led-autokoplamp, dus deze bestuurder kan een betere afstand houden met andere auto's.

Voor de rijveiligheid, raad ik aan dat alle auto's led-autokoplampen gebruiken.

image003.jpg