Wat Is de beste verlichting voor energiebesparing In de fabriek?

- Jul 07, 2017-

Wat is de besteverlichtingvoor energiebesparing in de fabriek?

Om te voldoen aan de visuele behoeften van de verschillende productie-operaties en verlichting installatieomstandigheden, de reflector van de hoge baai meubilair moet kunnen produceren een breed scala lichtdistributie.

Voor hoge gebouwen en sites waar nodig interne verlichting, een gemaakt van prismatische glas, spiegelglas, en gepolijst aluminium reflector kan worden gebruikt voor het verkrijgen van een smalle bundel distributie.

Om te kunnen werken op de lange termijn en betrouwbaar in de stoffige, vochtige en andere ernstige milieu-omstandigheden. De lage baai verlichting geleid heeft bijzondere eisen in de ontwerpmethodiek, shell en reflector.

Stoffige omgeving moet gebruiken de gesloten verlichting of verheffen convectie lampen; vochtige omgeving moet aandacht besteden aan de shell van de gesloten en reflector oppervlaktebehandeling; generaal binnen vaak maakt gebruik van open vuur, aanneming van emaille oppervlak reflector, oppervlakte oxidatie aluminium reflectoren dikker of bekleed met siliciumdioxide beschermende film; rekening houdend met de onvermijdelijke trillingen in de productielocatie, moet vaste lichtbron worden gebruikt om te voorkomen dat losse lamphouder, enzovoort.

A03C-9012-1_副本.jpg