Volkswagen Vento Highline nu met LED-koplampen

- Nov 29, 2017-

Volkswagen Vento Highline nu met LED-koplampen

Onlangs heeft Volkswagen Passenger Cars Maleisië (VPCM) de Volkswagen Vento sedan gerestyled - de 1.2 TSI Highline-variant met topversie biedt nu zonder extra kosten LED-koplampen. De nieuwe lampen, met led-dim- en grootlicht en led-dagrijverlichting lichten, zijn in wezen dezelfde items geïntroduceerd op de gefacelifte Polo in andere markten. Met hen voegt de Vento zich bij de Mazda 2 en de onlangs gefacelifte Honda City in het aanbieden van LED-koplampen in de sedanklasse van het B-segment.

Naarmate de technologie vordert, zijn energiezuiniger, effectiever en designkoplampen ontstaan. Een daarvan zijn LED-koplampen. Automotive-koplamptoepassingen met behulp van light emitting diodes (LED) hebben een zeer actieve ontwikkeling doorgemaakt.

Het verlichtingssysteem van een voertuig bestaat uit lichten en signaalinrichtingen die aan de voorzijde, zijkanten en achterkant van het voertuig zijn gemonteerd. Dit systeem helpt de bestuurder om het voertuig veilig in het donker te besturen en de positie, rijrichting en snelheid van het voertuig te bepalen. Tegenwoordig zijn sprankelende koplampen voor auto's in een trend die de aantrekkingskracht van het voertuig vergroot. De verschillende koplampen voor auto's die steeds populairder worden zijn HID-projector, Euro en LED- en Dual Halo-projector koplampen. Deze koplampen bieden de hoogste zichtbaarheid, aangezien de nieuwste technologieën worden gebruikt om helderder en witter licht te produceren, waardoor de bestuurder het voertuig veel veiliger kan besturen. Maar de installatie en afstelling van deze koplampen moet worden gedaan door een ervaren motormonteur, zodat u de echte focus van het licht op de juiste plaats kunt krijgen. De juiste uitlijning van deze lichten geeft een uitzonderlijk en elegant uiterlijk aan het voertuig, vooral 's nachts.

LED-verlichting is een uitvinding van een wereld die milieubewust is en voortdurend op zoek is naar groenere verlichtingsopties. De technologie van LED-verlichting kan worden gebruikt om de koolstofemissies aanzienlijk te verminderen en de uitdaging van het broeikaseffect aan te gaan. Naarmate de LED-technologie verder evolueert, wordt voorspeld dat de prestaties van LED-koplampen zullen verbeteren en worden ze steeds vaker toegepast om significante voordelen te bieden ten opzichte van gloeilampen met minder technische uitdagingen dan koplampen.