OTO-merk hervatten

- Nov 13, 2017-

Motorfiets-LED-lampen spelen vooral de rol van verlichting en signaal. Het wegverlichtingslicht kan de voorzijde van de auto verlichten, zodat kan de bestuurder in de nacht rijveiligheid, overeenkomstig de lichtbron worden verdeeld in: wolframhalogeenlamp, xenonlamp, is de halogeenlamp het wolframgloeidraad, het lumen niet hoog, niet genoeg helderheid, eenvoudig gebruik, het leven is slechts 600 uur. Xenonlamp xenon is opgewonden door hoge licht, hoge helderheid, de levensduur is ongeveer 2000 uur, maar de starttijd van 3-4 seconden interval afstand van dode hoeken, eigenaren van beveiliging, de tweede is milieu kwik vervuiling, de EU heeft wetgeving om de installatie van motorfiets xenon lamp te verbieden, alleen LED, en in China motorfiets LED heeft geen grootschalig gebruik, Guangdong Rayton bracht drie jaar technisch onderzoek, en ten slotte ontwikkelde een motorfiets LED-koplamp, integratie, eenvoudige installatie, lange levensduur, het belangrijkste voordeel van LED-motorfietslampen is als volgt:

Product Introductie

1. de nationale gepatenteerde producten, onmiddellijke start, van meer om het lichtblinde gebied op te lossen. Speciaal materiaal om het probleem van warmtedissipatie bij hoge temperatuur op te lossen.

2. Universele LED-integratie, installatie is eenvoudig, 98% voertuigen kunnen worden geïnstalleerd.

3. LED-patent 360 graden ontwerp, lichte benuttingsgraad verhoogd met 30%.

4. het ontwerp van de hoge machtsventilator, 6500 cycli / minuut, kan snel hitte dissipatie, effectief de verlichtingslevensduur verlengen.

5. met behulp van geïmporteerde keramische substraat verpakking, snelle warmteafvoer, effectief verlengen van de levensduur van de verlichting.

6. energiebesparend ontwerp, 15W lumen tot 1600 lumen.

7. LED-licht dan halogeenlamp energiebesparing 60%, helderheid ascensie 2,5 keer.

8. LED-ultra-lange levensduur tot 30000 uur.

9. breedspanningsontwerp, 8V-36V helderheid is consistent.