Rayton leert je om te voorkomen dat de koplampen vlam vatten

- Aug 13, 2018-

Rayton leert je om te voorkomen dat de koplampen vlam vatten

We kunnen van deze twee aspecten uitgaan:

1. Controleer regelmatig de status van het koplampcircuit, detecteer tijdig de veroudering van het koplampcircuit en andere problemen, en vervang tijdig en upgrade.

2. Kies natuurlijk voor een upgrade zonder de originele autolijn te beschadigen en voor een beter warmtedissipatie-effect.

Rayton van de LED-koplamp, ontworpen volgens de oorspronkelijke voertuignorm, voldoet aan de specificaties van de originele voertuigspanning en stroom. Geen gaten, geen gebroken lijnen, geen schade aan de originele auto, eenvoudige vervanging en upgrade; Hoge kwaliteit koperen en aluminium lamphuis + BPT vlamvertragende materiaalventilator, geen vuurmedium; Uitgerust met intelligente temperatuurregeling, lijnbeveiliging, kortsluitbeveiliging en andere meervoudige beveiligingsfuncties, meer uitgebreide brandpreventie; Wetenschappelijk koper en aluminium geleiden het ontwerp van de hittedissipatie, de pijp van de hoge snelheidshittegeleiding + hoge snelheids dubbele balventilator + vin hittedissipatie, zodat de hittedissipatie effici├źnter is. Over het algemeen afgesneden van de lamp brandgevaar, zodat de lamp meer veilig! Tegelijkertijd voldoen bijna vier keer de helderheid van de halogeenlamp en de zonlichtkleurtemperatuur van 6000.000 dagen aan de standaardverlichtingstype van de originele auto, die "laag aan de linkerkant en hoog aan de rechterkant, ver en helder en bijna donker" is. Met een gemiddelde levensduur van 30.000 uur gaat het verlichten van de standaard wegverlichting langer mee!