LED verlichting is bezig met het populariseren van de civiele markt

- Jul 07, 2017-

LED verlichting als een belangrijk milieubescherming van de energie-besparende producten, geweest voor populaire, diepgaande tot de landelijke markt. Met de geleidelijke verbetering van de levensstandaard van de plattelandsbewoners, is hun vraag naar nieuwe producten ook stijgt. Men kan zich voorstellen, dit is voor de opkomende industrie, is hoe aantrekkelijk een grote taart. Hoe LED voordelen maken de mensen?


1, staande op de onderneming oogpunt worden gericht om de ontwikkeling van producten, versterken merk promotie, dienst voor meer op zijn plaats. Landelijke consumenten zijn meestal meer "to face, goed beeld", en "waarborging van de kwaliteit, de veiligheid" is hun punt van de vraag. Hierdoor zijn landelijke consumenten meer "bijgelovig" merk. Daarom de platteland-ondernemingen in de totstandbrenging van kanalen moeten worden gericht, moet stroken met de consumptiegewoonten van boeren.


In het merk promotie, met inbegrip van de reclame van de muur en de winkel beroertes (via de stad county, stad van de belangrijke nationale snelweg, provinciale weg aan beide zijden van het huis OFweek halfgeleider verlichting netten; de ingang van het dorp, de dorpscommissie, kantine, enz.) Banners en broadcast luidsprekers, film in het platteland, rechtstreekse verkoop van de caravan, etc., zijn doeltreffende middelen voor reclame van communicatie.


2 agenten moeten worden gericht, de verdeling van de energiebalans, cultiveren de landelijke markt. Lokale agenten zijn rechtstreeks ter bevordering van de ontwikkeling van de lokale markt, de kernsterkte, als de agent voor de distributie verkooppunten niet negeren, of "niet als", dan het distributienetwerk niet kan de distributeur "graan", dus dat zal vormen van een vicieuze cirkel. Drie of vier distributiepunten kunnen niet worden genegeerd. Daarom, agenten moeten meer aandacht besteden aan distributeurs, van de logistiek, publiciteit, diensten en andere aspecten van de inspanning.


3, de dealer moet elke andere, verzamelen de consument, de tijdige verspreiding van merk reputatie breken. Lokale dealers moet het meest begrip van lokale consumenten, ze kunnen de wijk, het dorp aannemers, werknemers in de bouw, decoratie werknemers samen, zodat zij helpen adviseren het product, en geven een bepaald punt van indiening. Aan de andere kant, één voor één te doen van de dienst, die voor het platteland, is het niet moeilijk om te doen.