LED-lampen gebruiken knowlage

- Nov 27, 2017-

LED-lampen gebruiken knowlage

Met de populariteit van auto's, zijn meer en meer automobilisten hun lampen veranderen. In het algemeen, de refit is hoofdzakelijk gebaseerd op koplichten en interieur verlichting, maar omvat ook knipperende lichten, chassis lichten, standlichten en zo verder. Op dit moment, de meeste van de auto licht is het belangrijkste punt of schoonheid wordt gestart, in feite, is een misverstand, want de auto moet worden gewijzigd ter verbetering van de veiligheid als het primaire uitgangspunt, schoonheid is tweede overwegingen

Nu de auto lamp versiering is sterk, de individualiteit is divers, de eigenaar kan volgens eigen individualiteit, draagt op de transformatie op de auto lamp. Op dit moment zijn er vele decoratieve lampen op de markt, met verschillende vormen, diverse kleuren, exquise vervaardiging en wanneer de nacht valt, opent decoratieve verlichting, hun mysterieuze kleur voegt een zeer sterke persoonlijkheid aan de bestuurder.

"Eye care" eerste: gebruik geen inferieure lamp

"Eye care tweede tips: dagelijks onderhoud om goed te doen.

Volgens het principe van de verschillende belichting, kan de koplamp-lamp worden onderverdeeld in vacuüm lamp halogeenlamp, xenon-lamp, LED-lamp, enzovoort. Vacuüm en halogeen lampen zijn goedkoop en veel gebruikte, maar ze hebben een korte levensduur, meestal honderden uren. Levensduur Xenon bereikbaar 2500 ~ 3000 uren, en het lichteffect is beter, maar de prijs is hoger. LED verlichting langere levensduur, kan het bereiken van 50000 uur, maar de technische vereisten zijn relatief hoog, er zijn veel plaatsen te verbeteren, de prijs is ook de duurste. Natuurlijk, ongeacht het type lamp is de elementaire onderhoud van gezond verstand bijna hetzelfde.

Hoe duurder de bollen zijn, hoe beter

Opgelet, is vervanging van de lamp niet duur, hoe beter, moeten kiezen voor het model geschikt is voor hun eigen modellen, in toevoeging xenon lamp refit voor verlichting systeem lijnen hebben strenge eisen, niet gemakkelijk te doen. Als het voertuig zelfontbranding en andere problemen door de wijziging veroorzaakt, betaalt de verzekeringsmaatschappij geen!

Niet alle koplampen zijn zelf instelbaar

Opgelet, is hoogwaardige auto het beste om niet aan te passen van de koplampen. Bovendien, proberen sommige auto-koplampen met follow-up stuurfunctie, niet gemakkelijk te passen hun eigen.