LED-Lamp die u moeite waard zijn

- Jul 07, 2017-

Voor de LED buis, haar leren is ook erg belangrijk, kan niet ontspannen naar beneden, dus vandaag, te blijven leren van het product om te kunnen laten zich kennen en weten meer, zodat ze meer Wide, leren kunnen zodat ze professioneler in dit opzicht.


Met de stijgende prijzen van het tijdperk, in de provincie bespaart de provincie, er zijn vele redenen, laten we het huis van de traditionele TL-lamp, kan worden vervangen door 60% power LED buis. Sommige mensen denken dat de LED-lamp duurder is, maar het is duurzaam, een top aantal verschillende traditionele TL-buizen, terwijl de vervanging van de lamp onderhoudskosten te besparen.


U kunt aanraken van een paar uur van de traditionele TL-buis, vindt het te verspreiden een bepaalde temperatuur, en vervolgens touch dezelfde heldere voor een lange tijd de LED buis, vond het veel koeler. Verbruik van elektriciteit, gezond verstand en water heater stroomverbruik warmte. Persoonlijke ervaring, heeft u LED lamp macht redenen verteld.


Voor die langdurige werking van de supermarkt, supermarkten, fabrieken of ziekenhuizen, om te besparen van elektriciteit, en geld besparen, moet gebruiken LED buizen. Deze werd berekend, ongeveer een half jaar, gegoten in de LED buis van fondsen, is te wijten aan de kosten van elektriciteit en terug naar het origineel.