LED station macht toepassing normen

- Jul 07, 2017-

LED-lampen in het gebruik van de markt kunnen worden omschreven als ongeëvenaarde, 1W, 2W, grote 50W, 100W, 150W, zo klein of zelfs 200W, 300W, hebben. De LED is een functie-gevoelige halfgeleiderelementen, met hun eigen kenmerken van de negatieve temperatuur, zodat de toepassing proces in de behoefte aan haar stabiel werken staat bescherming, wat resulteert in het concept van het rijden. Omdat het wordt beperkt door het niveau van LED power, moet meestal rijden meerdere LEDs tegelijk voldoen aan de eisen van helderheid. De behoefte aan een toegewijde schijf macht naar station LED werken dus.


Lichtbron en rijden het eindproduct is de belangrijkste twee componenten, Xiaobian ook gezegd in het vorige artikel, een licht is goed of slecht, de shell nog secundaire, eenmaal de lichtbron of station een van de problemen, deze lamp zelfs als het afval. Bekende vat wet, we weten ook dat een vat het aantal water houden kan, wordt geassocieerd met de kortste wortel van hout. Dus, de levensduur van een ledlamp wordt geassocieerd met de slechtste delen, als de schijf leven slechts een half jaar, is zelfs als het gebruik van tien jaar niet slecht lichtbron, de resultaten tevergeefs is.


Een product van goede kwaliteit en slechte, meest fundamentele recht van de mensen is dat dit ding gebruikt kan worden voor hoe lang, lang leven een goede zaak is. LED-lampjes zijn hetzelfde, de kwaliteit van de LED-verlichting op de markt ongelijke, handig voor een maand of twee over het lot van het steegje, er zijn ook tien jaar en acht jaar is ook helder en mooi, die is gerelateerd aan de interne onderdelen van de lamp , en het gebruik van het milieu de natuurlijk, producten van goede kwaliteit, de prijs is niet lager te waar te gaan. Dus in de LED-lamp-station, bijvoorbeeld op het einde wat voor soort stuurprogramma wordt beschouwd als een kwalitatief hoogwaardige rijden?


1, station: LED station is verdeeld in twee soorten, is een constante druk bron levering een aantal constante stroombron, en elke constante stroombron voor elke LED-voeding. Het voordeel is dat de combinatie van flexibeler, als één van de LED falen, het zal geen invloed op de andere LED normale werk, maar dit ontwerp, zullen de kosten iets hoger. Er is een Constantstroom directe voeding, zodat de LED serie of parallel. Momenteel op de markt de meeste van de LED lampen worden gebruikt in een dergelijk station, om te voldoen aan de consument verbruik concept, de kosten van de verlichting in de compressie, de ontwikkeling van producenten beschouwd als exploitant, het hoofd, krabben en dan laat de kosten lager, maar Deze manier die de drive is minder flexibel, als eenmaal een manier van LED falen, eerst en vooral om op te lossen het heeft geen invloed op de andere LED lijn lopen.


2, efficiëntie: zoals we allemaal weten dat LED is groene energie besparende verlichtingsapparatuur, in vergelijking met gloeilampen en kwikhoudende spaarlampen, LED is zeker de belangrijkste duw van producten van het land. Om te voldoen aan de groene energie, is LED lamp lichtopbrengst vereist, zodat de efficiëntie van de stroomvereisten van de schijf ook geboren zou moeten zijn. Voor een montage die in het interieur van het meubilair, de structuur van de bijzonderheid en de toepassing is geïnstalleerd, is er een bepaalde standaardisering. Omdat de lichtopbrengst van de LED zal toenemen met de LED temperatuur daalt, dus de LED warmte probleem is erg belangrijk, als de macht van de hogere efficiëntie, het stroomverbruik kleiner worden zal, hoe kleiner de warmte in de lamp, dit vermindert de temperatuur van de lamp, de vertraging van het LED-licht is ook gunstig!