LED-dagrijlichten

- Dec 14, 2017-

LED-dagrijlichten

Een verkeerslicht overdag is een lamp die overdag gemakkelijker te herkennen is en aan de voorkant van het lichaam is geïnstalleerd. Dat wil zeggen, deze lamp is niet de verlichtingslamp, niet om de bestuurder de weg duidelijk te laten zien, maar om anderen te laten weten dat er een auto komt. Het behoort tot de categorie van signaallamp.

De maximale efficiëntie van verkeerslichten overdag is niet mooi! Het is zorgen voor gezien worden. In het buitenland rijdende koplichten kunnen het aantal ongevallen met voertuigen met 12,4% verminderen en de kans op sterfgevallen door auto-ongelukken met 26,4% verminderen.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren, bepaalt de EU dat sinds 2011 alle nieuwe auto's in de EU overdag moeten worden uitgerust met verkeerslichten. Dagrijlicht is anders dan de gewone lamp en is speciaal ontworpen om gedurende de dag licht aan te sturen. Dagrijlicht met behulp van LED-technologie, energiebesparende effect is verder verbeterd, het energieverbruik is slechts 10% van de gewone. Wanneer de automotor wordt gestart, worden de verkeerslichten overdag automatisch geopend om de aandacht van andere motorvoertuigen, niet-motorvoertuigen en voetgangers op de weg te trekken. Wanneer de nacht valt, de bestuurder om het grootlicht te openen, gaan de dagrijlichten automatisch uit.