Is je huis lamp gekwalificeerd?

- Jul 07, 2017-

1, LED plafond lamp masker: masker oppervlak glad, geen krassen op het fenomeen, de oppervlakte van de zwarte vlekken, onzuiverheden minder dan 1mm, masker vervorming binnen de visuele afstand is niet duidelijk, geen krassen, samenvouwen rand en spleet fenomeen.

2, LED plafond lamp chassis: het chassis zonder krassen van het fenomeen, geen verf, het belangrijkste oppervlak > 0.5mm2, secundaire oppervlak = > = 1.5mm2, of de vervorming van het chassis, visuele 40CM niet voor de hand liggende aanvaarding is.

3, LED plafond lichtbron: LED-lichtbron met behulp van de bolfotometer voor het testen van de helderheid van de lichtbron, of met een lichtmeter om te meten of de verlichting van de hele lamp voldoet aan de vereisten. In de fabriek te doen van de betrouwbaarheid van de test van de veroudering, doen 24 uur veroudering bij kamertemperatuur om ervoor te zorgen dat het gewone werk van het product.

4, LED plafondlamp van de gehele lamppakket: input en output netsnoer of de rij van plug bedrading, draad dirigent no blootgesteld. Schroef modellen worden gebruikt in de dezelfde juiste, schroeven en tanden zijn vergrendeld ten minste 3 tanden, de hele lamp gemonteerd stevig en betrouwbaar.