Intelligente verlichting voor slimme huis escort

- Jul 07, 2017-

Traditionele switch gebreken

1. niet geschikt voor de huidige grote huis, zoals Villa's, thermocline, etc. hebben boven beneden huis. Want er geen functie van de afstandsbediening is. Hoe groter de kamer, de meer lastig. Dual control schakelen bedrading complex, maar kan niet bereiken drie controle en multi-controle. En het is onmogelijk om te veranderen van het control-object van een schakelaar. In de decoratie van het huis de verlichting en schakelaars te verhogen, zal het vernietigen van de decoratie.

2. het beginsel van het uitschakelen van de lichten niet voldoet aan de eisen van behoud van energie. Als gevolg van de verlichting uitschakelen is niet handig, waardoor de lichten zijn niet tijdig en verspilling van elektriciteit. Geen dimmen functie, soms die het licht te fel maar kan niet, is dim, ter stimulering van het menselijk oog, en de kosten van elektriciteit, een aparte dimmer schakelaar is dimmen, geen memory-functie, kan niet automatisch vertragen of andere geavanceerde operaties. Een aparte vertraging schakelaar is alleen vertraagd, noch het kan lichter van kleur of andere geavanceerde opties. Met de verbetering van de levensstandaard van mensen, mensen de kwaliteit van het leven eisen worden steeds hoger en hoger, de controle van het licht omdat mensen gebruik wilt maken van gemak of zelfs willekeurige, het traditionele verlichtingssysteem is verre van de vergadering de behoeften van de moderne mens, dus smart Lighting systeem tot stand is gekomen. Het heeft niet alleen de zachte, dimmen, volledig open en andere basisfuncties, maar ook met de scène-instellingen, en andere intelligente systemen gekoppeld aan de verschillende geavanceerde functies.

Intelligent lighting systeemfunctie

1. gecentraliseerde controle- en multi-point bewerking functie: in elke plaats de terminal kunt de lampen in verschillende plaatsen; of op verschillende plaatsen kunt de dezelfde terminal lichten.

2. soft start functie: inschakelen van de verlichting, het licht geleidelijk verduisterd door het licht, uitschakelen van de lichten, het licht geleidelijk verduisterd door het licht, om te voorkomen dat plotselinge veranderingen in helderheid ter stimulering van het menselijk oog, waardoor het oog een buffer om de ogen te beschermen. Maar ook om te voorkomen dat het effect van hoge huidige en hoge temperatuur op het effect van de gloeidraad, bescherming geleid lamp, te verlengen van de levensduur.

3. licht en aanpassing lichtfunctie: of u in de gast, TV kijken, te luisteren naar muziek, of met familie, of denken alleen, zelfs wanneer de smaak van whisky, de helderheid van de verschillende lichten, meer voor u te creëren van een comfortabele, rustige, een harmonieuze, warme sfeer, een diepere ervaring van het leven, zachte licht kan geven u een goed humeur, minder en donkere kunt denken, meer en meer licht te maken van de meer warme sfeer. En deze operaties zijn erg handig, u kunt de handen van de afstandsbediening aan het licht, het licht en donker, enkel een knoop te houden, kunt u het aanpassen van de helderheid van het licht en schaduw.

4. volledige open en geheugen functie: de gehele verlichtings-systeem een volledige knop en een belangrijke vol functies kan bereiken. Wanneer u in slaap vallen of het huis verlaten, u kan druk op de knop helemaal, alle van de verlichting zal volledig worden gesloten. Elimineren van de problemen reisde u alle kamers.

5. toneel zetting: voor vaste modus scènes, u hoeft niet te schakelen van verlichting en dimmer één voor één, slechts één programma, kunt u een knop waarmee een groep van lichten, dit is de scène instelling functie. Wanneer je moe bent van studeren in de studie, zal moet u om uit te rusten voor een tijdje, zolang de druk op een toets in de studie van rest modus, het licht fel licht van de felle geleidelijk in het donker, je kunt comfortabel scheel