Als je willekeurig van LED automatische koplampen wisselt, kijk dan uit je ogen naar astigmatische ogen!

- Jun 12, 2018-

Als je willekeurig van LED automatische koplampen wisselt, kijk dan uit je ogen naar astigmatische ogen!

Voor led-autokoplampen maken kleine veranderingen ons blij, grote veranderingen zijn schadelijk, sterke veranderingen worden uiteindelijk as. Onlangs werden LED-koplampen met hoge helderheid de driver-nieu- we keuze, en daarmee leidde een astigma-probleem en werd een nieuw veiligheidsprobleem.

Meer en meer eigenaren zeiden dat ze overstapten op led-autokoplampen en meteen astigmatische ogen werden. Er zijn zelfs veel redenen voor led-autokoplampastigmatisme, zoals veroudering of vervorming van de reflector, veroudering van de lampafdekking of geel worden, deze kunnen allemaal lichtbreking bewerkstelligen.

Dus, als u uw koplampen bijwerkt, moet u controleren of de led-autokoplamp geschikt is voor montage, als het afstellen correct is, vooral als het licht is ontworpen met een wetenschappelijk lichtpatroon. Opstarten Led autokoplampen probleem:

COB-koplamp is niet geschikt voor autokoplampen. Zoals iedereen weet, is de lamp van een halogeenlamp een bar, dus de reflector is speciaal daarop gebaseerd.

Maar COB-lamp op de markt is gemaakt van veel low-power chips, de straal-engel is heel anders dan halogeenlampen, daarom zijn COB-autokoplampen astigmatisch.

En de mortaliteit van COB-licht is erg hoog, zolang een punt een colonkruising of schade aanricht, andere zullen worden geëffectueerd en kunnen niet normaal werken, dat is erg gevaarlijk voor nachtelijk rijden.