Hoe schoon led koplamp wanneer ze geel?

- Jul 05, 2018-

Hoe schoon led koplamp wanneer ze geel?

 

De meeste van onze automotive lampenkappen zijn gemaakt van hars, omdat krassen en oneffenheden vaak te op de weg naar de auto vinden zijn. Hierdoor kunnen lichte beschadigingen aan de lichten. Op hetzelfde moment, hebben de invloed van auto-uitlaat, schade aan de ultraviolette stralen van de zon, en corrosie van zure regen schade toegebracht aan de lichten, oppervlakken, vergeling, kraken en oxidatie.

 

Oplossing:

Reinigen met water van de zeep

De zeep is alkalisch. Het kan de koplampen helderder maken tijdens het schoonmaken van de koplampen. Het wordt eens per twee maanden met zeepwater te verwijderen van de bijgevoegde stof en olie en voorkomen dat de koplampen geel en donkere gewassen.

 

Veeg met zachte doek

Wanneer we de auto wassen, wij doen niet veeg de koplampen zorgvuldig, maar het passeren we door de manier. In feite, kunnen we schoon van de koplampen, vegen het stof te voorkomen dat vuil kan ophopen en daarna wassen het harde. Veeg met een zachte doek schoonmaken omdat de koplamp materiaal kwetsbaar is en krassen hebben gevormd.

 

Veeg met x polijstpasta agent

Sopje speelt een rol in het schoonmaken, u wilt de koplampen 's nachts helderder worden, kunt u toepassen een polijsten agent, dan veeg met een zachte doek, veeg, kun je een laag wax koplichten, ter bescherming van het oppervlak van de koplampen Film om te genezen , helderder en meer duurzame.