Hoe kiest u de kleurtemperatuur van hun eigen van de xenon-lamp?

- Jul 07, 2017-

Verandering van de lichte industrie meer en meer populair, vooral met de komst van de herfst en winter seizoen voor de markt en voeg een brand, maar veel eigenaren voor xenon lichten nog een heleboel vragen, zoals de straat om te zien dat de auto lichten zijn wit , Blauw, geel, enz., hoe om te kiezen van de juiste xenon-lamp, zodanig aangepast dat rijden veiliger? Xiaobian onder de eigenaren van de zin beantwoorden.

De kleur van de koplampen, vanaf de kleurtemperatuur.

De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt door de absolute temperatuur K, dat een standaard zwart lichaam (zoals platina is) Verwarming, de temperatuur stijgt tot op zekere hoogte toen de kleur door de rode, oranje, geel, groen, blauw, indigo (blauw-violet), paars, geleidelijk veranderen, het gebruik van deze lichte kleurveranderingen in de kenmerken van de lichtbron van de lichte kleur en een zwart licht kleur is hetzelfde, we zullen het zwarte lichaam van de temperatuur, bekend als de temperatuur van de lichtbron.

Verschillende kleurtemperatuur overeenkomt met verschillende kleuren. Verschillende golflengten geven het gevoel van het menselijk oog een andere kleur van rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo (blauw-violet), paars. De gevoeligheid van het oog varieert sterk met de golflengte.

Voordelen van xenon lamp kleurtemperatuur:

1. xenon lamp kleurtemperatuur is 5000K - 6000K, de helderheid van de lamp is wit, de helderheid van de lamp van het licht dicht bij de helderheid van de dag, het menselijk oog ziet er meer comfortabel.

2. lamp kleurtemperatuur van 3000K - 12000K, selectiviteit is meer geschikt voor een scala aan eigenaren van keuze.

3. lamp kleurtemperatuur, 3000K, de kwestie van geel licht, doordringende macht, regenachtige dagen kunt ook verlichten de grond.

Xenon kleur temperatuur tekortkomingen:

1. kleur temperatuur van meer dan 8000K, afgegeven een blauw licht, maar de penetratie is slecht, lopen in de regen weer is niet duidelijk, hoe hoger de kleurtemperatuur, de penetratie van mist en regen het erger.

2.4300k is dat geel, doordringende goed, maar niet zoals wit licht, ziet er zeer comfortabel, zal op de ogen in een bepaalde vermoeidheid.

Kortom voelen vele vrienden hoe hoger hoe beter de kleurtemperatuur, is helemaal verkeerd. Bijna alle van de originele xenon lamp kleurtemperatuur zijn slechts 4000k vroeg, is dit omdat hoe hoger de kleurtemperatuur, de meer blauwe kleur, maar de penetratie van de armen, vooral in de dagen van regen en mist. Het is een goed begrip, net als het licht van de straat erg blauw is. En de kleurtemperatuur en de helderheid maakt niet uit, de helderheid en lumen-waarde is alleen betrokken. Wat voor soort 8000 k, of zelfs meer dan 10.000 k blauw eng xenon lichten, kan het alleen bedriegt weet niet de auto, alleen de uitoefening van hyun eigenaren.

Op het einde wat voor soort kleurtemperatuur om ervoor te zorgen dat witte en schitterende (om slinger) en sterk penetrerende?

In verschillende omgevingen onder andere kleur temperatuur prestaties van de verschillende penetratie is hoewel dit een conclusie nog niet heeft bereikt, maar van de werkelijke situatie, het niet moeilijk te identificeren:

Bijvoorbeeld, is het oog bij de 550nm golflengte van licht (geel) gevoeligheid onder zeer goede lichtomstandigheden, rode of blauwe 20 keer. En in de donkere lichtomstandigheden, integendeel.

Wijziging meester aanbevolen: 6000K kleurtemperatuur is gewoon de meest wit begon te draaien van de blauwe kleurtemperatuur, het menselijk oog is eenvoudig te accepteren, gemakkelijk vermoeidheid, verbetering van de veiligheid en halogeen is slecht. , 6000 K omdat het dichtst bij de zon, het is het meest comfortabel. Het licht is super wit en licht blauw.

Misschien sommige renners zal vragen, BMW Benz op de xenon-lamp ziet er erg blauwe ook, soms zelfs paars, zelfs als de kleur van de kleurtemperatuur van 6000k kan niet dergelijke een balk die is omdat de relatie tussen de lens, de originele xenon lamp mooie blauw en paars is een kwalitatief hoogwaardige lens transformatie uit, geen hoge kleurtemperatuur. Door kwalitatief hoogwaardige lens kan doordringen van de sterkte en handhaven van een goede schitterende effect.

Dus hoe te kiezen van xenon lamp kleur temperatuur bollen, kan gebruik van de lens te gebruiken, om te kunnen spelen het beste effect van de weg, die elke eigenaar is desnoods verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid.