Vijf belangrijkste factoren die de levensduur van LED koplamp

- Mar 02, 2018-

Vijf belangrijkste factoren die de levensduur van LED koplamp

1. efficiëntie

LED-verlichting en LED modules zijn vervaardigd en gedreven in een bepaald stroombereik, kunnen worden gebaseerd op de kenmerken, van 350mA 500mA en andere huidige LED. Veel systemen worden gedreven door hoge numerieke regio's binnen het bereik van de huidige

2. zure omstandigheden

In sommige zure omstandigheden zijn LEDs ook gevoelig voor blootstelling, zoals in kustgebieden met hoog zout gehalte, in fabrieken die gebruikmaken van chemicaliën of vervaardigde producten, of in overdekte zwembaden. Hoewel LEDs worden ook vervaardigd voor deze gebieden, zijn ze zorgvuldig ingekapseld in een volledig afgesloten behuizing met een hoge IP-bescherming rating.

3. warmte

De warmte zal van invloed zijn op de lichtstroom en de levenscyclus van de LED, de radiator Voorkom oververhitting van het systeem, de warmte van het systeem betekent dat de LED-lichten kunnen toestaan de omgevingstemperatuur wordt overschreden, led meegaat is afhankelijk van omgevingstemperatuur.

4. mechanische belasting

Bij de vervaardiging, de accumulatie of de eenvoudige bediening van de LED, zal mechanische spanning ook van invloed op de levensduur van LED-verlichting, en soms zelfs volledig vernietigen de LED-lampjes.

5. vochtigheid

LED prestaties ook afhankelijk van de luchtvochtigheid, omdat in de vochtige omgeving, elektronische apparatuur, metaal en andere delen zijn vaak snel beschadigd, begon te roesten, daarom zoveel mogelijk om te voorkomen dat de vochtige LED-systeem.