Ontwikkeling en toepassing van zonne-energie LED-Lamp in stedelijke verlichting

- Jul 07, 2017-

De verlichting van de stedelijke is een wetenschap, een cultuur, een kunst. Stedelijke verlichting belichaamt het beeld van een stad die weerspiegelt het wetenschappelijke beheer van een stad en is een project van de sociale stelsels. Zonne-energie LED verlichting met zijn superieure energiebesparing effect, the humanities van de lichtbron lichtsturing, veel klanten gunst, kosteneffectieve en macht frequentie AC in principe plat, en doet niet vernietigen van het milieu, niet consumeren energiekenmerken van de niet-hernieuwbare, gemakkelijk te aanvaarden van klanten, dus zolang de lichtbron waar er voldoende solar LED verlichting ontwikkeling en toepassing van de markt.

1, zonne-energie LED verlichting marktanalyse

Met de snelle ontwikkeling van de economie van China, de groeiende vraag naar energie, energietekort is uitgegroeid tot een belangrijke kwestie op het gebied van de snelle ontwikkeling van de economie van China, de volledige ontwikkeling en benutting van zonne-energie is de wereld van duurzame ontwikkeling van energie-beleidsbeslissingen. Op hetzelfde moment in de internationale fotoelektrisch markt, gedreven door grote potentieel, Lands opto-elektronische industrie concurreren om te investeren, productie, om te concurreren voor een plaats uit te breiden. China als's werelds tweede grootste energieverbruik is geen uitzondering.

Vergeleken met de internationale ontwikkeling van de fotovoltaïsche elektriciteitsproductie, loopt China achter de ontwikkelde landen 10-15 jaar, zelfs aanzienlijk achter India. China's opto-elektronica-industrie groeit op jaarbasis van 30%, de 2008 Olympische spelen gehouden in Beijing, evenals de bouw van de nieuwe socialistische platteland oproep, evenals de komende vijf jaar 20% daling van de energie harde doelen, de drie zonne-industrie te bieden een ongekende zakelijke mogelijkheden, de capaciteit van de markt is zeer groot, gekoppeld aan de nationale ontwikkeling en het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen preferentiële beleid ten uitvoer zijn gelegd, in dit geval hebben we die een goede industriële basis, de hele maatschappij en het land zo lang als een klein deel kunnen een grote productie uit. Zonne-energie als een alternatief voor traditionele niet-hernieuwbare energie hernieuwbare energie zal een noodzaak geworden.

Aanwezig, solar verlichting op het gebied van buitenverlichting marktaandeel van minder dan 20%, naar verwachting na 2008, zonne-energie verlichting op het gebied van buitenverlichting marktaandeel van maximaal 10%, vijf jaar later naar verwachting bereiken ongeveer 20%. De verlichting van de zonne-energie is de meest makkelijk te bevorderen de nieuwe, milieuvriendelijkste, meest energie-efficiënte lampen, de marktvooruitzichten is vanzelfsprekend.

2, het werkingsprincipe van solar LED-lampen

Overdag zonlicht om de solarmodule, de zonnecel componenten tot een zekere mate van DC spanning, de lichtenergie in elektriciteit, en vervolgens toegezonden aan de intelligente controller, door middel van de intelligente controller prijsverhoging bescherming, de zonne-energie energie uit de componenten naar de opslag van de batterij; de nacht wanneer de zonne-energie componenten lichtenergie niet kunnen ontvangen, openen de output van de DC-spanning gelaten vallen om in de buurt van nul, de intelligente controller automatisch het bedieningsorgaan voor de stroomvoorziening naar de LED, LED-lichtbron om voldoende helderheid voor verlichting ; dawn, de solarmodule en ontvangen van licht te genereren van de spanning, de intelligente controller en automatisch overschakelen naar de opladen modus van werk.