Beste auto van de methode van onderhoud van LED koplamp

- Nov 03, 2017-

Automatische koplamp is het meest gewone hulpmiddelen wanneer we rijden. En het altijd breken in niet zo lange tijd. Als koplampen breken, zal er een ongeval gemakkelijk, dus, het is zeer belangrijk om te weten hoe te onderhouden uw auto koplamp...

1. Regelmatig uw Koplamp cover, voorkomen van kleine water erin.

Altijd, zijn er enkele druppels water of stoom in Koplamp cover bij het wassen van de auto, dat is uw Koplamp cover lekdichtheid probleem. Je zou beter gaan naar garage te controleren en te herstellen dat, als dit niet het geval is, dat beschadigt uw koplamp, en gemakkelijk kortsluiting gebeurt.

2. Pas uw koplamp in hoogte van de meest geschikte.

Hoogte van de koplamp in sommige auto's kan worden aangepast, dat is het toppunt van koplamp verlichten. U kunt uw koplamp in hoge positie om uw koplamp schijnt verder aanpassen. Als u niet altijd gebruik van uw koplamp maken, wijzig dan uw koplamp positie in centrum.

3. Probeer te gebruiken beter koplamp bij het wijzigen van het.

Gloeilamp speelt het meest belangrijke onderdeel in het hele lichte systeem. Dus aangaat rechtstreeks zijn goede kwaliteit of niet beïnvloedt lichteffecten in de nacht, rijden veiligheid. Dus, als u wijzigen de koplamp van uw auto wilt, stel ik voor hoogwaardige Automatische koplamp, vooral led auto koplamp, zoals OTO-merk led auto koplamp. Het kun je veel veiliger rijden.

Juiste gebruik van Automatische koplamp

Automatische koplamp bevat Verstraler lichten en low beam lichten. Twee soorten lichten beide licht de voorste weg van voertuigen. Het verschil is, men schijnt veel, een schijnt bijna. In het algemeen, van low beam licht licht afstand is ongeveer 30 tot 40 meter, het is licht bereik is ongeveer 160°.

Verstraler lichtstraal zal meer focus, lichte bereik groter, en het kan geschoten naar verder plaats.

Wanneer nodig te veranderen koplamp in Verstraler of lage balk?

Tijdens het rijden, als er iets als dit gebeurt, moet u uw Verstraler omzetten in low beam.

1. Hier komt een rijdende auto tegenover u.

2. Het ligt dicht bij het besturen van de auto voor je.

3. Als de lichte helderheid voldoende om je heen is bij het rijden in de weg.