Voordelen van LED verlichtingsapplicatie in de automobielindustrie

- Oct 28, 2017-

Voordelen van LED-verlichtingsapplicatie in automobielindustrie 1. LED- installatie:

1. Energiebesparing: in vergelijking met gewone auto lampen stroomverbruik is alleen gelijk aan de traditionele 1/10 lamp, kan beter brandstofverbruik besparen, auto bescherming circuit is niet hoge belasting huidige brandwonden.

二,环保:光谱中没有紫外线和红外线,既没有热量,也没有辐射,眩光小,而且废弃物可回收,没有污染不含汞元素,可以安全触摸,属于典型的绿色照明光 geleid 源.

2. Milieubescherming, geen ultraviolet en infrarood spectrum, geen hitte, geen straling, kleine glans, geen vervuiling en afval. Recycleerbaar, geen kwik, behoort tot de typische groene lichtbron.

三,寿命长:灯体内也没有松动的部分,不存在灯丝发光易烧,热沉积,光衰等缺点,在恰当的电流和电压下,使用寿命可达 8-10 万小时,比传统光源寿命长 10 倍以上. (具有一次更换,终身使用的特点)

3. Lange levenslamp: geen losse delen van het lichaam, er is geen brandbaarheid van de filament, thermische afzetting, afschrijvingen en andere tekortkomingen, in de juiste stroom en spanning, de levensduur van 8-10 miljoen uur, 10 keer langer dan traditionele lichtbron leven hierboven. Het heeft de kenmerken van eenmalige vervanging en levenslang gebruik

四,高亮度,耐高温. (电能直接转换为光能,发热小,完全可用手触摸,安全放心), 发光元件温度低对周边材料耐高温性能没要求,普通大灯开启 10 分钟轻松超过 200 度.

4.High brightness, hoge temperatuur weerstand. (elektrische energie wordt direct omgezet in lichtenergie, verwarming klein, volledig toegankelijk met de hand, veilig en veilig), de lage temperatuur van lichtemende componenten, de omringende materialen vereisen geen hoge temperatuur prestaties, gewone koplampen openen 10 minuten gemakkelijk meer dan 200 graden.

五, 体积 小 结构,卤素灯和氙气灯都要占据一大块空间)

5. Slim formaat. De lamp kan willekeurig worden veranderd, zodat het automodel gediversifieerd is. Autofabrikanten geven de voorkeur aan LED, die volledig door de verdiensten van de LED zelf bepaald wordt. De hoge plasticiteit van de vorm geeft het ontwerp veel ruimte (vooral de structuur achter de koplampen, de halogeen- en xenonlichten, die een grote ruimte bezetten)

六, 稳定 性能 好, geleid 抗震 性能 强: 树脂 封装, 不易 碎裂, 容易 储藏, en 运输.

6.Good stabiliteit, geleid seismische prestaties zijn sterk: hars verpakking, niet makkelijk te fragmenteren, gemakkelijke opslag en transport.

七,发光纯度高,色彩清晰鲜艳,无需灯罩滤光,光波误差在 10 纳米以内.

7. Hoge lichtgevende zuiverheid, heldere kleur en heldere kleur, zonder lampschermfilter, lichtgolffout binnen 10 nm.

八,反应速度快,无须热启动时间,微秒内即可发光,传统玻壳灯泡则有 0,3 秒延迟,可防止追尾,保证行车安全.

8. De reactiesnelheid is snel, geen hete starttijd, binnen microseconden kan licht, de traditionele gloeilamp heeft 0,3 seconden vertraging, kan achterkant voorkomen, de rijveiligheid verzekeren.

九, 节能 / 耗电低,可以省油

9. Energiebesparing / laag energieverbruik, kan olie redden

十,色温更加接近日光,视觉上更好

10. Kleurtemperatuur dichter bij de zon, de visuele is beter