H4 led-koplamp vervangingslampen voor auto's

H4 led-koplamp vervangingslampen voor auto's

De nieuwe A83 H4 dubbele lens, innovatief lensontwerp. Het nieuwe gebruikt de nieuwe lichtemitterende technologie, die de reflectorkop en de lens combineert. Het tangentiële effect is duidelijk, en het verre en nabije licht is meer geconcentreerd, wat het gevaar van het LED-lichtastigmatisme oplost.

Productdetails

Lens-LED super helderheid koplampen


A83 H4 LED-lenskoplampen Verre en naast het licht geïntegreerde automatische LED-koplampen led-vervangende koplamplampen voor auto's.

Hoewel het soms mistig is, afslagen en bochten nemen, met RAYTON LED-koplampen, kunnen we veilig naar huis gaan en herenigen met het gezin, waarbij we het geluk van de familie-unie delen.


lens geleide koplampbol


  • LED-chip van hoge kwaliteit

  • Met zijn eigen lens en aluminiumreflector lost hij het probleem van astigmatisme op, waardoor de lichten helderder en geconcentreerder worden.

  • Waterdicht en stofdicht, aanpassen aan verschillende agressieve omgevingen.

  • Puur koperen hoge warmtegeleidende radiator

  • Roterend inlaatgatontwerp, reduceert de inlaatweerstand van de ventilator, geruisloos.

  • Voorzie een passend verlichtingssysteem voor autofabrikanten. Originele kwaliteitszegel voor de meest betrouwbare prestaties.

  • Wij bieden een jaar garantie op artikelen die beschadigd zijn tijdens de levering of hebben een bevestigd fabrieksgebrek .

QQ 截图 20181204095939


Parameter:


Merk

RTD

Item nr.

A83

macht

36W (met ventilator)

Spanning

DC 12-24V

Lumen

3600LM

Materiaal

Aluminium

Levensduur

30000hrs

certificaat

CE E9 ROHS

Garantie

12 maanden


Perfect lichtpatroon:

lens straalpatroon


Over ons:

Wij leveren A83 H4 LED-lens Verre en in de buurt van licht geïntegreerde led-vervangende koplampen voor auto's, 1 jaar garantie van Guangdong Rayton.


Guangdong Rayton Intelligent Opto.CO., Ltd gevestigd is gespecialiseerd in Motorcycle & Auto LED-koplampen productie en handel voor meer dan 10 jaar. We hebben ons volledig toegelegd op het systeem voor automatische verlichting, waarmee het grootste deel van de Europese en de Amerikaanse markt wordt bestreken. We verwachten dat je in de toekomst je partner voor de lange termijn zult worden.


Als een toonaangevend bedrijf op het gebied van motorfiets LED-koplampen in China, genieten we van een hoge reputatie bij onze klanten in de wereld. Kwaliteit maakt prestaties en integriteit maakt de toekomst. OTO zal de bedrijfsfilosofie van passie en wederzijds vertrouwen nog steeds voortzetten. We streven naar een stabiele en gunstige zakelijke relatie met elke partner.


OTO fabrieksoverzicht

RTD-showroom

Hot Tags: H4 leidde koplamp vervangingsbollen voor auto's, China, fabrikanten, leverancier, fabriek, groothandelaar

Onderzoek

You Might Also Like